13:20:47 20.02.2018
Stiri

Adolescenta din R. Moldova care a ÎNVINS LEUCEMIA: „Niciodată nu mi-am permis să plâng de față cu părinții”

Social 14.02.2018 15:31 Vizualizări5897 Autor: Ziarul National
Adolescenta din R. Moldova care a ÎNVINS LEUCEMIA: „Niciodată nu mi-am permis să plâng de față cu părinții”

Povestea Adrianei Proca din comuna Budești, suburbie a Chișinăului, merită să fie cunoscută și, cu certitudine, aplaudată. Totul a început acum un an, când, în urma unor investigații medicale, fata de 16 ani a fost diagnosticată cu leucemie.

La două săptămâni după confirmarea diagnozei la Institutul Oncologic din Chișinău, părinții adolescentei au luat legătura cu un spital privat din Istanbul, unde Adriana a și fost imediat internată.

Tratamentul a fost de durată, anevoios, fata aflându-se pe patul de spital timp de aproape un an. În tot acest timp, Adriana și-a insuflat singură încrederea că o să învingă boala, iar aceste gânduri pozitive au ajutat-o enorm.

„Au fost momente destul de complicate... Refuzam să mănânc, abia de mă țineam pe picioare, din cauza hemoglobinei foarte joase, însă niciodată nu mi-am permis să plâng de față cu părinții. O făceam pe ascuns, îmi doream să le demonstrez că sunt puternică”, a declarat pentru Ziarul NAȚIONAL fata care a învins, într-un final, leucemia.

Eleonora Stăncuță

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md