09:52:29 21.09.2018
 
Stiri

A fost omorât de crocodili. Este INCREDIBIL ce s-a întâmplat după înmormântare!

Știri 19.07.2018 20:01 Vizualizări809 Autor: Ziarul National
A fost omorât de crocodili. Este INCREDIBIL ce s-a întâmplat după înmormântare! foto simbol

O mulțime furioasă a omorât aproape 300 de crocodili la o fermă din Sorong (Papua, Indonezia), după ce un om în vârstă de 48 ani a fost ucis de una dintre reptile.

Această izbucnire violentă ieșită din comun a avut loc sâmbătă, după înmormântarea victimei. Omul a intrat accidental în incinta spațiului unde se aflau crocodilii, pentru a căuta iarbă pentru vacile sale, însă a fost mușcat de picior înainte de a fi lovit mortal de coada unui crocodil, o specie protejată în Indonezia.

Membrii familiei decedatului și alți rezidenți ai acestui cartier din Sorong, un oraș portuar de 200.000 de locuitori, au mers apoi la poliție pentru a se plânge de prezența acestei ferme din apropiere, dintr-o zonă rezidențială. Li s-a spus că proprietarul sediului a convenit să compenseze familia victimei.

„Am ajuns la un acord cu familia victimei și am trimis condoleanțele noastre”, a declarat directorul agenției locale pentru protecția animalelor, Bassar Manulang.

Dar câteva sute de locuitori din cartier, furioși, au mers în fermă înarmați cu cuțite, macete și lopeți. Au ucis 292 de crocodili, majoritatea pui de crocodili, dar și adulți cu lungimea de doi metri, ceea ce a însemnat aproape toate reptilele găsite acolo.

Sursa: stirinebune.gsp.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md