06:15:33 21.04.2019
 
Stiri

Douăzeciși opt de localități din sudul republicii urmează să fie CONECTATE la apeductul magistral Leova-Iargara. 61 de milioane de lei sunt prevăzute pentru acest proiect

Social 09.08.2018 17:20 Vizualizări926 Autor: Ziarul National
Douăzeciși opt de localități din sudul republicii urmează să fie CONECTATE la apeductul magistral Leova-Iargara. 61 de milioane de lei sunt prevăzute pentru acest proiect

Peste 20 de mii de locuitori din sudul republicii vor avea acces la servicii de alimentare cu apă și canalizare în urma construcției apeductului magistral Leova-Iargara. Pentru lucrările care urmează să fie încheiate în luna octombrie curent din Fondul Național de Dezvoltare Regională (FNDR) au fost alocate patru milioane de lei.

Apeductul Leova-Iargara, cu o lungime de 22,9 kilometri, două stații de pompare și o stație de repompare va asigura cu apă potabilă cele 28 de localități ale raionului.

Proiectul, în valoare totală de 61 de milioane de lei, este realizat cu suportul financiar al Guvernului Germaniei, al FNDR, cu participarea Consiliului raional Leova.

Tot astăzi, din Fondul Național de Dezvoltare Regională (FNDR) au fost alocate șapte milioane de lei pentru continuarea implementării proiectului „Reabilitarea infrastructurii rutiere de acces în Regiunea Centru prin asfaltarea drumului Clișova-Suhuluceni-Leușeni-Verejeni”. Din contul acestor mijloace va fi reparată porțiunea de drum de 4,5 kilometri, care leagă localitățile Ciocâlteni și Clișova.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2019 09:16 Nicolae Negru „ACUM” va înlocui PSRM, Plahotniuc aș...

18.04.2019 13:18 Ziarul National Victor Chirilă // Cine și cum va guve...

15.04.2019 09:29 Nicolae Negru Dodon ca rău mai mic

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce alianță de guvernare credeți că va fi mai benefică pentru R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md