16:03:51 23.02.2024
Stiri

VIDEO // Un nou JAF în plină stradă, în Chișinău. O femeie a fost ATACATĂ de un ins și deposedată de telefonul mobil. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere

Actualitate 05.12.2023 15:22 Vizualizări717 Autor: Vitalie Hadei
VIDEO // Un nou JAF în plină stradă, în Chișinău. O femeie a fost ATACATĂ de un ins și deposedată de telefonul mobil. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere


O tânără de 21 de ani a fost atacată și deposedată de telefonul mobil pe o stradă din municipiul Chișinău. Atacatorul s-a dovedit a fi un ins de 47 de ani.

Femeia se îndrepta spre casă, iar la un moment dat a fost acostată de atacator. În primă fază, femeia a ripostat și, pentru câteva momente, a fost lăsată în pace.

Atacatorul a stat puțin pe gânduri și a continuat să urmărească victima, după care i-a smuls telefonul din mâini și a fugit. Tânăra a încercat să-și recupereze bunul și chiar a pornit într-o urmărire, doar că autorul jafului a reușit să dispară.

La câteva zile distanță, atacatorul a fost identificat și reținut de Poliție. Acesta nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind judecat pentru furt, jaf și pungășie.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile, iar pentru fapta comisă riscă închisoare de la 5 la 7 ani.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md