12:14:07 29.11.2022
Stiri

VIDEO // Propagandistul nr. 1 al lui Putin, un nou acces de furie care i-a lăsat consternați inclusiv pe invitații din emisiunea sa: „Cum îndrăznești tu să îți deschizi gura mizerabilă să pui cuvintele „fascist” și „Rusia” laolaltă?

Actualitate 08.09.2022 08:30 Vizualizări1911 Autor: Ziarul National
VIDEO // Propagandistul nr. 1 al lui Putin, un nou acces de furie care i-a lăsat consternați inclusiv pe invitații din emisiunea sa: „Cum îndrăznești tu să îți deschizi gura mizerabilă să pui cuvintele „fascist” și „Rusia” laolaltă?


Un nou acces de furie al propagandistului favorit al președintelui rus Vladimir Putin, prezentatorul TV Vladimir Soloviov, pare să îi fi lăsat consternați inclusiv pe invitații din studio.

Cea mai nouă țintă a furiei lui Soloviov a fost Josep Borrell, șeful diplomației europene, după ce acesta ar fi numit Rusia o țară „fascistă”. Purtătorul de cuvânt al oficialului european a afirmat ulterior că afirmațiile acestuia au fost traduse greșit.

„Uitați-vă la acest admirator al lui [Francisco] Franco! La acel succesor al Diviziei Albastre care a luptat împotriva Uniunii Sovietice și care a luat parte la asediul asupra Leningradului! Uitați-vă la fața aia umflată, respingătoare!”, exclamă el.

Nu este clar ce legătură vede Soloviov între Borrell și Franco, singurul lucru pe care cei doi par să îl aibă în comun fiind naționalitatea spaniolă. În timp ce Franco a fost un dictator de dreapta despre care istoricii spun că a avut accente de fascism, Borrell a fost un cunoscut politician socialist în Spania înainte de a intra în politica europeană.

Divizia Albastră la care face referire prezentatorul TV rus a fost o unitate de voluntari spanioli care s-au înrolat pentru a lupta pe frontul de Est împotriva bolșevismului în al Doilea Război Mondial. Deși recrutată de forțele armate spaniole, unitatea a fost înregimentată oficial în cadrul Wehrmacht-ului, armata germană, iar Spania a menținut o politică de neutralitate în timpul războiului, în pofida apropierii ideologice față de puterile Axei.

„El spune „nu, eu doar ziceam ce a spus un europarlamentar””, își continuă Soloviov tirada. „Dar nu l-ai corectat, vagabondule! Nu l-ai provocat! 27 de milioane! Unii dintre ei uciși de asociații tăi! Și de compatrioții tăi care au venit pe pământurile noastre”, exclamă el, cu referire la numărul de cetățeni sovietici care ar fi murit în război.

„Cum îndrăznești tu să îți deschizi gura mizerabilă să pui cuvintele „fascist” și „Rusia” laolaltă? Voi îi susțineți pe naziștii din Ucraina! Voi sunteți fericiți să vedeți ruși uciși! O cereți”, își încheie el monologul care pare să îi lase consternați inclusiv pe invitații săi de la postul Rossia-1, transmite hotnews.ro.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.11.2022 11:33 Cazimir Țino Cazimir Țino: Riscurile și erorile Ch...

28.11.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // E la nave va...

25.11.2022 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // Rusia teroristă și a...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Dacă telefonul meu ar putea vorbi, ce ar spune?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md