23:27:53 22.07.2018
 
Stiri

VIDEO // Moment stânjenitor pentru Donald Trump, după ce o adiere de vânt i-a dezlipit părul de scalp

Monden 09.02.2018 20:04 Vizualizări1644 Autor: Ziarul National
VIDEO // Moment stânjenitor pentru Donald Trump, după ce o adiere de vânt i-a dezlipit părul de scalp Sursa: digi24.ro

O adiere de vânt l-a făcut pe președintele american Donald Trump protagonistul unui incident stânjenitor. Dacă în trecut frizura lui Trump a fost subiect de glume și chiar controverse, vântul puternic i-a expus președintelui american chelia, dând naștere unor noi speculații, scrie The New York Post.

O filmare care îl înfățișează pe Donald Trump în timp ce acesta se urcă în avionul Air Force One, vinerea trecută, a surprins întreg momentul, amintind de episodul „șuviței” fostului președinte Traian Băsescu.

Frizura lui Trump a fost subiectul mai multor speculații: s-a spus că președintele american ar purta o perucă sau că și-ar fi făcut un implant nereușit de păr. În controversata carte „Fire and Fury: Inside the Trump White House” („Foc şi pară: Înăuntrul Casei Albe a lui Trump”) a jurnalistului Michael Wolff, acesta susține că însăși fiica președintelui, Ivanka Trump, se amuză adeseori cu prietenii pe această temă.

Ivanka Trump le-ar fi dezvăluit apropiaților ei originea părului blond al tatălui ei - „un craniu chel sus, absolut curat - o mică insulă limitată mulţumită unei operaţii a scalpului - înconjurat de un cerc de păr în faţă şi în părţi, care este îndreptat pentru a acoperi partea de sus şi ţinut cu un lac puternic”.

„Culoarea”, spune ea în glumă, „provine de la produsul de colorat Just for Men - care înnegreşte în timp. Nerăbdarea îi face însă părul blond-portocaliu”.

Sursa: digi24.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md