22:54:54 17.04.2024
Stiri

​VIDEO // Mai ceva decât în Los Ageles. Șefa Procuraturii Anticorupție e ÎNCÂNTATĂ de condițiile de viață pe care le are în Chișinău și spune că acestea nu se deosebesc de cele din SUA: „Poți intra în magazine, restaurante, cafenele...”

Actualitate 03.02.2023 13:14 Vizualizări1709 Autor: Ziarul National
​VIDEO // Mai ceva decât în Los Ageles. Șefa Procuraturii Anticorupție e ÎNCÂNTATĂ de condițiile de viață pe care le are în Chișinău și spune că acestea nu se deosebesc de cele din SUA: „Poți intra în magazine, restaurante, cafenele...”


Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, este încântată de condițiile de trai pe care le are în R. Moldova. Venită din SUA de mai bine de jumătate de an, Dragalin afirmă că la Chișinău se simte foarte bine, iar transportul public din capitală este mult mai dezvoltat decât în los Angeles.

„Viața zi de zi în R. Moldova nu este chiar așa de diferită față de viața mea din SUA. Înțeleg că e așa pentru că eu locuiesc în centrul Chișinăului. Cred că viața în centrul orașului nu e ca în toată țara, la sigur că nu, dar aici, la Chișinău, mi se pare că nu e chiar așa de diferită viața mea decât cea din Statele Unite.

CITIȚI și Procurorul-șef Anticorupție face apel la cetățeni să denunțe cazurile când li se cere mită pentru procurori și judecători: Așa scapă de răspundere și ajută la eliminarea elementelor corupte din sistemul judiciar. Ce „beneficii” vor avea avocații

Și mă refer la lucruri pozitive, cum ar fi că poți intra într-un magazin alimentar, care oferă aceleași opțiuni pe care le găseam și în SUA, în restaurante, cafenele, parcuri frumoase, transport public, care, de fapt, aici, în Chișinău, e mai dezvoltat decât în orașul Los Angeles, de unde am venit eu”, a menționat Dragalin într-un interviu pentru Europa Liberă.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md