23:00:06 01.03.2024
Stiri

VIDEO // Apartament de la Ciocana, transformat într-o speluncă pentru consumatorii de DROGURI. Mai mulți bărbați se drogau printre gunoaiele adunate în casă de proprietar

Actualitate 07.12.2023 10:46 Vizualizări753 Autor: Ziarul National
VIDEO // Apartament de la Ciocana, transformat într-o speluncă pentru consumatorii de DROGURI. Mai mulți bărbați se drogau printre gunoaiele adunate în casă de proprietar


Un apartament de pe strada Petru Zadnipru, sectorul Ciocana, a fost transformat într-o speluncă pentru consumul de droguri. Acest loc rău famat, care semănă mai mult cu o cocină, era întreținut de un bărbat de 31 de ani, proprietarul locuinței.

Poliția a documentat mai bine de o lună proprietarul apartamentului, iar astăzi a anunțat despre efectuarea perchezițiilor în locuință. În cadrul acestora, au fost depistate aparate confecționate artizanal destinate consumului de droguri, marijuana și o substanță solidă de culoare albă.

De asemenea, în locuință, care era plină de gunoaie, au fost depistați patru bărbați cu vârstele cuprinse între 25 și 40 de ani, care se aflau vizibil sub influența substanțelor narcotice. Aceștia au fost îndreptați la Dispensarul Republican de Narcologie.

Proprietarul apartamentului a fost reținut pentru 72 de ore și riscă, pentru organizarea sau întreținerea speluncilor, dar și consumul drogurilor ori etnobotanicelor, până la patru ani de închisoare.

Bărbatul nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind judecat pentru infracțiuni analogice.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
01.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Spețoperația hibridă...

26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md