02:17:17 27.02.2024
Stiri

VIDEO +18 // O studentă din Chișinău, la un pas să se SINUCIDĂ, după ce a fost ȘANTAJATĂ de un tânăr cu publicarea unor imagini în care apare goală: „Mai bine să mor, lasă-mă în pace…”

Actualitate 07.12.2023 12:26 Vizualizări2062 Autor: Ziarul National
VIDEO +18 // O studentă din Chișinău, la un pas să se SINUCIDĂ, după ce a fost ȘANTAJATĂ de un tânăr cu publicarea unor imagini în care apare goală: „Mai bine să mor, lasă-mă în pace…”


Un tânăr de 33 de ani din Nisporeni, care i-a propus unei studente din Chișinău să câștige bani din întreținerea conversațiilor video erotice, iar mai apoi o șantaja să întrețină cu el relații sexuale, a fost reținut de organele de drept, după o urmărire ca în filme.

Potrivit Poliției, primul contact virtual dintre bănuit și victimă a avut în a doua jumătate a lunii noiembrie curent. Tânărul a contactat-o pe studentă pe rețele de socializare și i-a promis 100 de euro, dacă aceasta acceptă conversații video erotice. Bănuitul a înregistrat momentele respective și a trecut la altă etapă. Acesta amenința studenta de 19 ani cu publicarea acestor imagini, dacă nu acceptă să se culce cu el.

Când a înțeles în ce capcană a nimerit, studenta a cerut să fie lăsată în pace, deoarece „mai bine moare” decât apropiații ei să vadă imaginile cu ea în ipostaze intime.„Să stii că din cauza ta va fi un suicid”, i-a spus studenta tânărului. Acesta nu a renunțat și a continuat șantajul, în speranța că-și va satisface poftele sexuale.Peste 10 zile, acesta a comis a doua infracțiune – i-ar fi cerut tinerei să se întâlnească cu el și să întrețină relații sexuale. După două zile de șantaj, bănuitul i-a cerut tinerei să urce într-un microbuz către Nisporeni, care se deplasa în alt sat decât locuia ea.

Între timp, tânăra a depus o plângere la Poliție, iar agenții monitorizau acțiunile bănuitului. Acesta a venit cu o mașină să întâlnească studenta, însă a observat că se apropie de el polițiștii și a demarat în trombă.

Deși a fost somat să oprească, tânărul nu s-a conformat și a tamponat o mașină parcată, după care propria mașină a fost proiectată într-un pilon electric din beton. După producerea accidentului, bănuitul a fost reținut și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

A urmat percheziționarea automobilului și domiciliul acestuia, de unde au fost ridicate două calculatoare portabile care-i aparțin cu informații relevante cauzei penale, precum și telefonul acestuia cu conversațiile pe care le-a purtat cu victima.

După reținerea bănuitului pentru 72 de ore, procurorii urmează să decidă asupra necesității aplicării arestului preventiv pentru 30 de zile în privința tânărului.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md