07:35:47 02.10.2023
Stiri

​Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară a divorțat, pentru ca mai apoi să se mărite cu NAȘUL de cununie

Actualitate 12.09.2023 17:30 Vizualizări1509 Autor: Ziarul National
​Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară a divorțat, pentru ca mai apoi să se mărite cu NAȘUL de cununie


Margareta Clipa este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România, iar acum relatează detalii picante din tinerețea ei.

Margareta Clipa susține că a avut o relație cu Gheorghe Cusiac, dar mama acestuia a intervenit și le-a distrus relația. Anii au trecut, iar cei doi au rămas în relații bune.

„Ne-am fi căsătorit la 20 de ani, dar mama lui m-a întâlnit odată pe stradă şi mi-a spus. «Să-mi laşi băiatul în pace, că el e inginer!». Eu eram cântăreaţă, nu eram la nivelul la care şi-ar fi dorit mama lui”, a povestit Margareta Clipa ,potrivit știripesurse.ro.

Ulterior, Gheorghe Cusiac i-a fost naș de cununie Margaretei Clipa. Chiar în timpul pregătirilor de nuntă, cei doi și-au dat seama că sentimentele lor n-au murit.

Amândoi s-au căsătorit, dar în tot timpul ăsta aveau o relație. În cele din urmă au decis amândoi să divorțeze și ulterior s-au căsătorit.

„Am organizat totul în secret. Am făcut nuntă joia, ca ţiganii, că nu s-a putut altfel – sâmbătă aveam altă nuntă la care trebuia să mergem. Invitaţii au crezut că vin la ziua mea de naştere. Au rămas stupefiaţi când au aflat că ne-am căsătorit”, a mai dezvăluit cântăreața.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mărul transnistrean ...

27.09.2023 08:52 Cazimir Țino Cazimir Țino // UNIREA – IDEAL NAȚIONAL

25.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Alegerile locale, mi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md