05:53:59 20.06.2024
Stiri

​Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară a divorțat, pentru ca mai apoi să se mărite cu NAȘUL de cununie

Actualitate 12.09.2023 17:30 Vizualizări2037 Autor: Ziarul National
​Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară a divorțat, pentru ca mai apoi să se mărite cu NAȘUL de cununie


Margareta Clipa este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România, iar acum relatează detalii picante din tinerețea ei.

Margareta Clipa susține că a avut o relație cu Gheorghe Cusiac, dar mama acestuia a intervenit și le-a distrus relația. Anii au trecut, iar cei doi au rămas în relații bune.

„Ne-am fi căsătorit la 20 de ani, dar mama lui m-a întâlnit odată pe stradă şi mi-a spus. «Să-mi laşi băiatul în pace, că el e inginer!». Eu eram cântăreaţă, nu eram la nivelul la care şi-ar fi dorit mama lui”, a povestit Margareta Clipa ,potrivit știripesurse.ro.

Ulterior, Gheorghe Cusiac i-a fost naș de cununie Margaretei Clipa. Chiar în timpul pregătirilor de nuntă, cei doi și-au dat seama că sentimentele lor n-au murit.

Amândoi s-au căsătorit, dar în tot timpul ăsta aveau o relație. În cele din urmă au decis amândoi să divorțeze și ulterior s-au căsătorit.

„Am organizat totul în secret. Am făcut nuntă joia, ca ţiganii, că nu s-a putut altfel – sâmbătă aveam altă nuntă la care trebuia să mergem. Invitaţii au crezut că vin la ziua mea de naştere. Au rămas stupefiaţi când au aflat că ne-am căsătorit”, a mai dezvăluit cântăreața.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md