02:25:41 27.02.2024
Stiri

Un milionar și-a făcut praf Ferrariul de peste 500 000 de euro! Daună totală după ce a intrat într-o Kia parcată

Actualitate 06.12.2023 19:59 Vizualizări787 Autor: Ziarul National
Un milionar și-a făcut praf Ferrariul de peste 500 000 de euro! Daună totală după ce a intrat într-o Kia parcată


Cunoscutul actor american Michael B. Jordan, căci despre el este vorba, a intrat pur și simplu sâmbătă seară, undeva în jurul orei 11:30, ora locală, într-o KIA de accesași culoare cu mașina sa, albastră, informează tmz.com.

Conform sursei citate, poliția din Los Angeles s-a prezentat la locul accidentului, așa cum era și normal să se întâmple, dar, întrucât îndrăgitul actor nu prezenta semne că ar fi consumat alcool sau diferite substanțe interzise, el nici nu a mai fost testat în acest sens.

Se pare că Michael B. Jordan ar fi fost întrebat de către un martor imediat după producerea incidentului ce s-a întâmplat, dar acesta nu a răspuns, variantă care le-a fost prezentată și polițiștilor care s-au ocupat de caz.

În urma acestui episod nefericit, nu s-au înregistrat persoane vătămate sau daune materiale provocate, cu excepția celor două vehicule implicate, astfel încât cunoscutul actor nu a fost nevoit decât să achite pagubele provocate deținătorului mașinii pe care a lovit-o. Prin prisma acestui fapt, el a fost somat de către polițiști doar să completeze online un raport al incidentului.

Sursa citată anterior notează că s-au făcut demersuri pentru obținerea unor reacții din partea apropiaților lui Michael B. Jordan, dar, până la momentul redactării articolului, nu s-au obținut rezultatele sperate.

De asemenea, pentru a se înlătura orice speculație referitoare la faptul că respectivul Ferrari ar putea să nu fie deținut de actor în cele din urmă, jurnaliștii care au realizat materialul au publicat și o fotografie care datează din 2021, în care acesta apare în apropierea mașinii, văzându-se destul de clar că, și atunci, și acum era vorba despre același vehicul.
Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md