12:17:54 25.09.2023
Stiri

Putin și acoliții APLAUDĂ atunci când moldovenii dau vina pe actuala guvernare pentru scumpirea gazelor. Deputat PAS: „Cu cât mai mult dăm vina pe guvernare, cu atât rușii scumpesc și mai mult gazul”

Actualitate 05.07.2022 17:58 Vizualizări1592 Autor: Ziarul National
Putin și acoliții APLAUDĂ atunci când moldovenii dau vina pe actuala guvernare pentru scumpirea gazelor. Deputat PAS: „Cu cât mai mult dăm vina pe guvernare, cu atât rușii scumpesc și mai mult gazul”


„Cu cât mai mult dăm vina pe actuala guvernare ca este scump gazul, cu atât mai mult rușii îl scumpesc”, consideră deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Petru Frunze.

Potrivit lui, actuala guvernare ar fi neputincioasă în privința stabilirii prețului la gazele naturale, deoarece pâinea și cuțitul sunt în mâinile Kremlinului și ale „Gazprom”.

„Prețul la gaze îl stabilește „Gazprom”, iar o parte din moldoveni critică guvernarea proeuropeană. Din acest motiv Rusia va scumpi și mai mult prețul, sa ne certăm între noi. Iar ei vor face bani. Ce se mai bucură acum Dodon, Șor și toți hoții de miliarde că rușii scumpesc prețul la gaze, iar moldovenii critică guvernarea proeuropeană”, a menționat Frunze într-o postare pe Facebook.

Deputatul este convins că rușii vor continua să majoreze prețul la gaze, deoarece le convine că moldovenii critică guvernarea.

„La sigur că, în acest context, vor mai majora prețul, pentru ca moldovenii să critice și mai mult guvernarea, ca la următoarele alegeri toți hoții de miliarde să scape de pușcărie. Nimeni încă nu au adus o probă că Guvernul este vinovat de creșterea prețurilor la gaze. Eu sunt mai nemulțumit de prețul mare la gaze… Unii doar plătesc un preț mai scump pentru gaze, dar noi îl plătim și mai suntem și criticați. Rușii de la „Gazprom” trebuie criticați, deoarece ei ne vând gazul și primesc de la noi miliarde de lei. Ei vor să discrediteze actuala putere, precum că guvernarea proeuropeană scumpește gazele. De parcă nu cunoaștem că PSRM-Șor promovează toată politica Rusiei în R. Moldova”, a adăugat Frunze.

Deputatul a precizat că rușii ar bate acum din palme că moldovenii nu s-au prins cine stabilește prețul la gaz și dau vina pe guvernarea proeuropeană.

„Ei își doresc ca oamenii să nu mai voteze o guvernare proeuropeană, astfel majorează și mai mult prețul. Astfel ei vor face mulți bani pe spatele nostru, dar și vor bloca procesul de integrare europeană. Ei au o strategie pusă la punct, iar unii dintre voi vă prindeți, de parcă este greu de analizat un pic această situație”, a conchis deputatul Frunze.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Alegerile locale, mi...

22.09.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre discursul Mai...

20.09.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Proiectul de țară – i...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md