10:21:23 26.02.2024
Stiri

VIDEO // Noi detalii despre PUNGILE CU BANI care ar fi fost încasate de Dodon. Usatîi: „Dodon are probleme serioase, trebuie să explice finanțatorilor de la Moscova ce sunt BANII încasați de la Plahotniuc. Știi ce te așteaptă...”

Actualitate 18.05.2020 15:01 Vizualizări4762 Autor: Ziarul National
VIDEO // Noi detalii despre PUNGILE CU BANI care ar fi fost încasate de Dodon. Usatîi: „Dodon are probleme serioase, trebuie să explice finanțatorilor de la Moscova ce sunt BANII încasați de la Plahotniuc. Știi ce te așteaptă...” Captură


Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, susține că președintele Igor Dodon ar fi fost un răsfățat al pungilor cu bani încă de pe vremea când era ministrul Economiei și vicepremier în Guvernul Greceanîi. După publicarea imaginilor de astăzi, unde apare alături de Vlad Plahotniuc și Serghei Iaralov, Igor Dodon mai are o bătaie de cap – să dea explicații finanțatorilor de la Moscova despre banii pe care i-ar fi primit de la Plahotniuc.

Usatîi a venit astăzi la ședul Președinției R. Moldova cu o pungă de plastic, care avea inscripționat calendarul pentru anul 2019. În această pungă, lăsată pe gardul instituției, a fost pus Codul Penal al R. Moldova.

„Dodon a luat mită tot timpul. Lua mită când era ministrul Economiei și vicepremier în Guvernul Greceanîi, lua bani și când era în opoziție, a luat mită și după asta. Dodon are acum probleme serioase, deoarece va trebui să explice finanțatorilor de la Moscovva ce sunt cu banii încasați de la Plahotniuc. Igor Nicolaeivici, tu știi ce te așteaptă... Și eu știu ce te așteaptă, dar nu o să vorbesc despre asta”, a spus Usatîi într-un live pe Facebook.

Potrivit lui Usatîi, publicarea imaginilor în care lui Dodon i se întinde o pungă de plastic ar fi o răzbunare a lui Plahotniuc, care s-ar fi săturat să mai fie bătaia de joc a președintelui. „După căderea Guvernului Sandu, președintele Dodon a făcut coaliție cu oamenii lui Plahotniuc, au reînviat schemele de corupție, au creat alte scheme... În această perioadă, Plahotniuc a obosit să mai fie tras pe sfoară de Dodon și a publicat aceste imagini”, a spus Usatîi.

De asemenea, Usatîi le-a cerut ofițerilor de la Serviciul de Informații și Securitate să publice și înregistrările audio în care Dodon ar recunoaște că primește săptămânal de la Plahotnoiuc, pentru protestul organizat în fața Parlamentului R. Moldova, câte 2 milioane de lei pe săptămână. „Această înregistrare audio este la SIS. Nu e nevoie să mi-o dea mie. Pur și simplu să o publice”, a conchis Usatîi.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md