23:04:41 17.04.2024
Stiri

VIDEO +18 // Imagini exclusive de la locul CRIMEI. Ucigașul Ashurov apare în imagini alături de cei pe care i-a ucis cu sânge rece - Serghei Muntean și Igor Ciofu: „Este TERORIST, care are pregătire în taberele ISIS din Afganistan" ​

Actualitate 02.07.2023 19:58 Vizualizări4689 Autor: Ziarul National
VIDEO +18 // Imagini exclusive de la locul CRIMEI. Ucigașul Ashurov apare în imagini alături de cei pe care i-a ucis cu sânge rece - Serghei Muntean și Igor Ciofu: „Este TERORIST, care are pregătire în taberele ISIS din Afganistan


Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, publică noi imagini cu tadjikul Rustam Ashurov, cel care vineri-seară a ucis în incinta Aeroportului Internațional Chișinău (AIC) doi oameni - polițistul de frontieră Serghei Muntean și angajatul din paza AIC, Igor Ciofu.

În imagini se vede un bărbat cu un pistol în mână, care ar fi Ashurov, dar și o persoană care zace la pământ. Usatîi insistă că Ashurov ar fi terorist și că organele de drept ar fi fost depășite de situație.

CITIȚI și Cine este ATACATORUL de la Aeroport, care a ucis cu sânge rece doi oameni. Tadjikul Rustam Ashurov ar fi membrul unei grupări criminale, iar pe 23 iunie a RAPIT un bancher din țara sa

„Rustam Ashurov, cel care a ucis doi ofițeri la Aeroport Internațional Chișinău, este terorist, având pregătire specială într-o tabără din Afganistan a organizației ISIS, cea mai mare și periculoasă organizație teroristă din lume. Acesta figurează în dosare penale intentate în Tadjikistan pentru tentativă de omor, răpirea unei persoane, terorism și multe altele. Eu poate să întreb și în limba rusă conducerea MAI și SIS cum a fost posibil ca timp de două ore, cât acesta se afla în zona a Aerogării, să nu se fi aflat așa ceva?!", a scris Usatîi pe Telegram.

Ieri-seară, Usatîi a publicat o poză de la spital cu Rustam Ashurov. Acesta ar avea mai multe răni.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani din Tadjikistan, care a împușcat mortal, vineri, un polițist de frontieră și un agent de pază de la Aeroportul Internațional Chișinău a ajuns în R. Moldova cu o cursă de la Istanbul, care a aterizat în capitală aproape de ora 15.00. Individul a efectuat împușcăturile peste două ore și a fost capturat aproape de ora 18.00, în urma a două operațiuni ale oamenilor legii desfășurate în paralel, după evacuarea tuturor pasagerilor de pe AIC.

Citește și: VIDEO // Filmul ATACULUI ARMAT de la Aeroport, prezentat oficial: Polițistul de frontieră a fost luat prin surprindere, fiind mai întâi lovit de către atacator și apoi împușcat. „Pur și simplu l-a imobilizat și nu a durat nici două secunde atacul”

Procurorul general interimar Ion Munteanu și șeful Inspectoratului General de Poliție, Viorel Cernăuțeanu au declarat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că bărbatul din Tadjikistan nu se afla în nicio bază de căutare din lume pentru vreo infracțiune, însă a trezit suspiciuni polițiștilor de frontieră în timpul controlului pașapoartelor, când nu a putut explica nici scopul și nici durata șederii sale în R. Moldova.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md