18:34:55 19.05.2025
Stiri

Trebuie să știi și tu acest TRUC! A turnat peste carnea crudă BICARBONAT DE SODIU. Motivul te va lăsa fără cuvinte!

Știri 25.02.2017 08:00 Vizualizări2318

Bicarbonatul de sodiu are o grămadă de utilizări în casă şi în bucătărie, dar, în acest video, vei vedea cum este folosit la frăgezirea cărnii.

Ai o bucată de carne mai tare, mai fibroasă, mai ațoasă? Care, atunci când va fi și preparată termic, va deveni și mai tare?

Nu trebuie să o arunci, există o soluție simplă și la îndemână pentru a-i reda frăgezimea. Acoper-o (cam așa cum îmbraci în făină un șnițel/o chiftea) cu bicarbonat de sodiu și las-o la frigider timp de 3-5 ore.

Spală bine carnea de bicarbonat înainte să o gătești. Carnea va fi atât, atât de moale încât ți se va topi în gură!

Autor:
Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.05.2025 13:06 ZiarulNational Mihai Gribincea // Moscova rescrie is...

30.12.2024 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anul politic 2024, î...

30.12.2024 09:55 Valeriu Saharneanu Valeriu Saharneanu // Rezidenții tran...

Sondaj
Ce scenariu pare mai realist?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2025. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate Termeni și condiții News widget RSS Contacte