22:18:43 28.09.2020
 
Stiri

Stop reforma judecătorilor! Start reforma politicienlor!

Politică 13.10.2019 11:54 Vizualizări1930 Autor: Ziarul National
Stop reforma judecătorilor! Start reforma politicienlor!


Trustia, elegii politikoase

Eu nu înțeleg ce să mai reformăm în justiție, după ce judecătorii și-au anulat propria decizie de anul trecut și l-au proclamat pe Andrei Năstase primar cu acte în regulă. Justiția a rămas aceeași, s-au schimbat doar niște politicieni și rezultatele s-au inversat. Judecătorul e același, cazul e același, dar decizia e alta, fiindcă e altul contextul politic, e altcineva la cârma corăbiei molotovenești. E clar ca bună ziua că problema nu e în justiție, ci în politicieni. Așa că stop reformarea judecătorilor! Start reformarea politicienilor! Dacă politicienii din top nu ar fi dorit ca Năstase să-și obțină mandatul câștigat anul trecut, verdictul ar fi rămas același, ca anul trecut. Prin urmare, e nevoie urgentă să reformăm politicienii, ca ei să știe ce vor. Dacă ei vor dori ca justiția să fie independentă, dreaptă, judecătorii se vor supune, cu siguranță. Ei și-au demonstrat cu prisosință maleabilitatea. Dar oare vor politicienii o justiție corectă cu adevărat, vor ei niște judecători care să nu le răspundă la telefon și să se conducă doar de litera legii? – aceasta-i întrebarea.

Acum stau și mă gândesc: oare de ce butoaiele cu tulburel trimise de Dodon lui Putin nu au ajuns la destinație? Să fie la mijloc o diversiune imperialisto-americană? Să fie mâna lui Plahotniuc? Să fie o pedeapsă cerească pentru faptul că, la Așgabat, la întâlnirea cu omologul său tagic, co-piosul prezident și aprigul apărător al valorilor pravoslavnice a extras crucea din pliscul acvilei de pe stema drapelului de stat al Republicii Molotova? Se știe că Dumnezeu nu bate cu bățul…

Al vostru deambulant, meterez, Ion Buraga

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
28.09.2020 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Președinte pe vremea...

27.09.2020 10:02 Ziarul National Alecu Reniță // Factura pentru întârz...

25.09.2020 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // Dodon, în campanie e...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md