16:12:35 23.05.2024
Stiri

VIDEO // Serialul care face furori acum pe Netflix. De ce te ține „lipit” de televizor

Actualitate 19.04.2024 19:00 Vizualizări1194 Autor: ZiarulNational
VIDEO // Serialul care face furori acum pe Netflix. De ce te ține „lipit” de televizor


„Anthracite" este o mini-serie franceză de televiziune care a debutat pe Netflix în 2024. Seria de pe Netflix este un thriller care combină elemente de crimă, dramă, mister și suspans și are o durată de 50 de minute pe episod.

Povestea seriei de pe Netflix începe cu dispariția unui reporter, care o duce pe fiica sa, o detectivă amatoare, într-un mic oraș montan bântuit de un cult, secrete și moarte. În timp ce încearcă să descopere ce s-a întâmplat cu tatăl ei, ea se confruntă cu un caz vechi care se redeschide și cu o serie de evenimente misterioase legate de oraș și locuitorii săi.

În 1994, sinuciderea colectivă a unui cult dintr-un mic sat din Alpi a făcut titluri a zeci de știri. Treizeci de ani mai târziu, uciderea unei femei, executată conform riturilor acelei comunități stranii, aprinde echilibrul precar găsit de locuitori.

Jaro Gatsi, un tânăr delincvent care a venit la munte pentru a-și reface viața, este rapid acuzat de crimă. Hotărât să-și dovedească nevinovăția, el primește ajutor neașteptat de la Ida, o geek excentrică și ultra-conectată, care își caută tatăl dispărut. Ei vor înțelege rapid că implicarea lor în acest caz nu este întâmplătoare și că răspunsurile pe care le caută sunt înrădăcinate în secretele propriului lor trecut.

Distribuția include actori precum Camille Lou, Noémie Schmidt, Jean-Marc Barr și Kad Merad, care aduc la viață personajele complexe și intrigante ale seriei.

Recenziile pentru ,,Anthracite” sunt mixte, cu unele critici care laudă povestea captivantă și performanțele actorilor, în timp ce altele critică personajele și stilul de filmare. Cu toate acestea, seria de pe Netflix a reușit să atragă atenția și să genereze discuții, ceea ce o face o adăugare interesantă la catalogul platformei de conținut original.

Seria ,,Anthracite” de pe Netflix a avut o primire mixtă din partea publicului. Conform rating-ului de pe IMDb, seria are un scor de 5.9/10 bazat pe 452 de recenzii ale utilizatorilor1. Aceasta indică o recepție moderată, cu unele persoane apreciind seria, în timp ce altele au avut critici.

Unii recenzori au menționat că personajul principal este dificil de urmărit și că stilul de filmare poate fi enervant pentru unii spectatori. Totuși, există și recenzii care apreciază îndrăzneala poveștii și direcțiile surprinzătoare pe care le ia, deși acestea ar putea fi prea mult pentru unii telespectatori.

În general, se pare că “Anthracite” a reușit să atragă atenția și să genereze discuții, chiar dacă opiniile sunt împărțite. Acest lucru sugerează că, deși nu este pe placul tuturor, seria a reușit să creeze un anumit nivel de interes și curiozitate în rândul publicului.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md