19:59:50 09.07.2020
 
Stiri

„ROGOB” reclamă o tentativă de denigrare a companiei: „Sperăm că acțiunile întreprinse de oamenii legii vor scoate la iveală caracterul denigrator al informațiilor false despre activitatea noastră”

Actualitate 03.06.2020 18:04 Vizualizări960 Autor: Ziarul National
„ROGOB” reclamă o tentativă de denigrare a companiei: „Sperăm că acțiunile întreprinse de oamenii legii vor scoate la iveală caracterul denigrator al informațiilor false despre activitatea noastră”


„Rogob” reclamă o tentativă de a denigra compania, iar în acest sens speră că oamenii legii vor scoate la iveală aceste acțiuni mincinoase, promovate cu bună știință de unii oameni.

„Compania „Rogob” constată cu îngrijorare amplificarea presiunilor asupra sa, drept urmare a unor informații mincinoase puse la dispoziția organelor de drept de către persoane care au interes de a denigra imaginea companiei și de a-i afecta activitatea”, se arată într-un comunicat de presă al firmei.

Potrivit sursei citate, anume urmare a unor informații mincinoase organele de drept au fost induse în eroare, iar reprezentanții acestora au fost nevoiți să efectueze unele masuri la întreprindere.

„S.R.L. Rogob precizează că, cel puțin până la această etapă, nu are pretenții față de activitatea colaboratorilor organelor de drept, care, presupunem, au fost nevoiți să reacționeze la unele informații mincinoase ce au parvenit în adresa lor.

Pretențiile noastre sunt față de cei care cu bună știință urmăresc scopul denigrării companiei și afectării activității noastre.

Sperăm că, acțiunile întreprinse de oamenii legii vor scoate la iveală caracterul denigrator și mincinos al informațiilor false despre activitatea S.R.L „Rogob”, se mai arată în comunicatul de presă.

„Rogob” este cea mai mare și modernă companie din Moldova producătoare de salam și delicatese din carne. Amplasată în satul Goianul – Nou (mun. Chișinău), capacitatea de producție a companiei depășește 45-50 tone de produs final timp de 24h. În cadrul companiei muncesc circa 400 angajați.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.07.2020 09:37 Nicolae Negru Nicolae Negru // Deznodământ rapid sa...

05.07.2020 13:59 Ziarul National GOLGOTA BASARABIEI ROMÂNEŞTI // 5-6 i...

03.07.2020 09:33 Nicolae Negru Nicolae Negru // În impas, regimul Do...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md