19:51:25 01.04.2020
 
Stiri

Reacția lui Tkaciuk la decizia CC: „Ei s-au ÎNȚELES între ei, dar nu și cu NOI”

Politică 04.03.2016 15:47 Vizualizări2308 Autor: Ziarul National
Reacția lui Tkaciuk la decizia CC: „Ei s-au ÎNȚELES între ei, dar nu și cu NOI”


Fostul consilier prezidențial și deputat comunist, Mark Tkaciuc, privește cu circumspecție decizia de astăzi a Curții Constituționale prin care s-a stabilit că următorul președinte al R. Moldova va fi ales prin vot direct de către populație.

„Ei s-au înțeles între ei, dar nu și cu noi. Acum, din câte înțeleg eu, cei din opoziție nu mai au cerințe și pretenții față de guvernare. Undeva prin culisele politicii moldovenești a fost găsit un compromis istoric despre: cine va fi deasupra și cine dedesubt. În sfârșit, în Moldova va apărea un „președinte al poporului”, la fel cum a fost Mircea Snegur și Petru Lucinschi. Deja nu vor mai fi niciun fel de probleme”, glumește fostul comunist.

Potrivit lui Tkaciuk, vor fi aceleași probleme care au persistat în timpul mandatelor celor doi președinți aleși de popor. „Dintr-un stat capturat, R. Moldova se va transforma într-un stat captiv și devorat. Adică între plahotniuci, dodoni, năstași și tănași”, a menționat acesta.

Fostul deputat a mai adăugat că deja se observă „coborârea temperaturii criticilor între regim și forțele opoziției progresiste”. „În sfârșit, ei s-au înțeles. Între ei, dar nu cu noi”, a conchis Tkaciuk.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Top stiri

Hamurapi 05.03.2016 10:54

Probabil că toate nu s-ar fi întîmplat dacă am fi avut istorici onești și publiciști de forță, care abordau problemele actuale în presa timpului. Acum fiecare gazetaraș cântî și dansează cum îi dicteazî patronul din umbră. Nu sar fi întîmplat dacă am fi avut un sistem de suecuritate a poporului, nu a unui stat capturat, captiv sau devorat. Aici e problema. Lipsește opricina lui Ioan cel Gr0aznic. Serviciul secret al lui Vlad Țepeș, sau serviciul secret al lui Koba Moscovitul.. Un popor adormit de dușmaniii lui, poate pierde mult. Trădarea l-a înfrînt pe Decebal, nu legiunile italiene. Trădare mai există și acum. dacă va fi distrus acest flagel. vom avea și viitor. Există fenomenul, ar trebui de găsit și antidotul legislativ. Efiicient, ca alții să nu mai trădeze, fure, să corupă, să captureze.Avem sau ba asemenea legi ce ar apăra statul/poporul de eventualia aventurieri ???

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
30.03.2020 10:00 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională (2)

27.03.2020 09:29 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională sau...

23.03.2020 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // La plecarea lui Petr...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md