03:27:45 27.05.2024
Stiri

Punctul de trecere a frontierei Leușeni - Albița, luat cu asalt de moldoveni! Apelul autorităților: „La frontiera Republicii Moldova cu România sunt active șapte puncte de trecere a frontierei”

Actualitate 01.06.2023 09:59 Vizualizări9962 Autor: Ziarul National
Punctul de trecere a frontierei Leușeni - Albița, luat cu asalt de moldoveni! Apelul autorităților: „La frontiera Republicii Moldova cu România sunt active șapte puncte de trecere a frontierei”


Cetățenii R. Moldova au decis să profite de cele patru zile libere, în perioada1 - 4 iunie, planificând o minivacanță peste hotare, și au luat astăzi cu asalt punctele de trecere a frontierei.

Grupul Media pentru Știri de Securitate (GMSS) anunță că, la această oră, la trecerea frontierei cu România se atestă o creștere a valorilor de trafic.

Cel mai aglomerat este punctul de trecere a frontierei Leușeni - Albița, pe sensul de ieșire din Republica Moldova.

Autoritățile cu atribuții la frontieră și-au intensificat măsurile pe linia fluidizării fluxului și degajării circulației transfrontaliere, fiind suplinit numărul de angajați din prima linie de control și a echipamentelor portabile de citire a documentelor, folosită la maximum infrastructura punctelor de trecere, prin deschiderea spre trafic a tuturor arterelor de control, inclusiv aplicarea REVERS – fluxul orientat pe benzile de circulație ale direcției opuse.

„GMSS amintește că la frontiera Republicii Moldova cu România sunt active șapte puncte de trecere a frontierei. Pentru a afla din timp care este situația la trecerea frontierei, recomandăm călătorilor să consulte autoritățile de competență: Poliția de Frontieră sau Serviciul Vamal, urmărind online situația la punctele de trecere”, este îndemnul autorităților.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.05.2024 10:20 Ziarul National Nicolae Enciu // Modernizarea economi...

24.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Căutarea unui candid...

20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md