05:18:20 13.08.2022
Stiri

DECLARAȚIE // Primarul PRORUS Ion Ceban ar continua „jocul său PERVERS” față de România: „E stilul FSB – creează problema, după care apare ca salvator”

Actualitate 07.06.2022 09:39 Vizualizări1535 Autor: Ziarul National
DECLARAȚIE // Primarul PRORUS Ion Ceban ar continua „jocul său PERVERS” față de România: „E stilul FSB – creează problema, după care apare ca salvator”


„Primarul prorus al Chișinăului, Ivan Ceban, continuă jocul său pervers fată de România. Tactica stil FSB - creează problema, după care apare ca salvator, spunând că s-a implicat și a rezolvat”, a declarat comentatorul politic de la București, Cristian Hrițuc, în legătură cu situația în care s-a pomenit Radio Chișinău.

Inițial, Consiliul Municipal Chișinău (CMC), unde Ceban controlează majoritatea, le-a refuzat celor de la Radio Chișinău, post al Societății Române de Radiodifuziune (SRR), să mai folosească în denumire toponimicul „Chișinău”. Ieri, Ceban a anunțat că a rezolvat problema și fără CMC.

Citește și: DOC // RĂZBUNAREA lui Ion Ceban? CMC a refuzat extinderea termenului de utilizare a cuvântului CHIȘINĂU în denumirea unui post de RADIO, filiala Radio România

„De ce tocmai ieri? Pentru că la Chișinău se află o delegație parlamentară condusă chiar de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. Ivan Ceban vrea să arate decidenților din România că este un politician moldovean care respectă statul român și își dorește o relație apropiată. De fapt, e doar jocul politic, pentru că are nevoie de un segment de electorat mai de centru, are nevoie de un electorat diferit de cel al PSRM”, a precizat Hrițuc.

Citește și: Primăria Sectorului 2 din București face un PAS înapoi în privința acordării a 1 000 000 de lei românești prorusului Ion Ceban. Hrițuc: „Ceban trebuie IZOLAT. Nu trebuie nici măcar primit la întâlniri în România”

Totodată, analistul mai afirmă că prorusul Ion Ceban știe foarte bine că nu poate miza pe o susținere financiară din partea Rusiei și din acest motiv are nevoie ca de aer de proiectele finanțate de România.

Citește și: Ceban e întrebat de la București câți bani i-au dat RUȘII pentru dezvoltarea Chișinăului: „Vrea pe BANII României să își construiască imaginea de politician acceptat de vest, dar totodată face planuri cum să consolideze COLOANA a 5-din R. Moldova”

„Ceban știe ca Moscova nu i-a oferit nici fonduri, nici logistică pentru oraș, așa cum a oferit România. Moscova îi dă lui Ceban doar consultanți în campania, bani pentru coloana a cincea electorală și punctajele pentru propagandă. Pentru oraș, nimic. Zero. Jocul lui Ceban e același de o lungă perioadă. Un joc dublu. Are nevoie să fie văzut ca un lider cu deschidere față de România, dar primește în plic mișcările de la Moscova. Asta cu radioul e așa de străvezie, încât poate fi decriptată și de studenții din anul I de la Facultatea de Științe Politice”, a conchis comentatorul politic de la București.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

No comment... 07.06.2022 17:56

... Ivan Cia_Iban !!

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.08.2022 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Guvernul Nataliei Ga...

08.08.2022 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dacă Putin îi ucide ...

05.08.2022 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Himera URSS și front...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că fostul președinte Igor Dodon trebuie investigat penal pentru TRĂDARE de PATRIE și CORUPȚIE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md