10:31:30 22.07.2024
Stiri

„Poți lăsa buletinul, permisul de conducere, certificatul de înmatriculare acasă. Toate actele de care ai nevoie vor fi în telefonul tău”: Vicepremierul Dumitru Alaiba a anunțat lansarea EVO

Actualitate 06.06.2024 12:43 Vizualizări5030 Autor: Ziarul National
„Poți lăsa buletinul, permisul de conducere, certificatul de înmatriculare acasă. Toate actele de care ai nevoie vor fi în telefonul tău”: Vicepremierul Dumitru Alaiba a anunțat lansarea EVO


Vicepremierul Dumitru Alaiba, ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, a anunțat astăzi lansarea aplicației integrate a serviciilor publice din Republica Moldova - EVO, în cadrul Moldova Digital Summit 2024, care a demarat astăzi la Chișinău.

„De azi, EVO e mereu cu tine! Poți lăsa buletinul, permisul de conducere, certificatul de înmatriculare acasă. Toate actele de care ai nevoie vor fi în telefonul tău. EVO este portofelul tău digital de acte. EVO este aplicația care integrează cele mai bune și mai importante servicii publice pe care le avem. Toate acestea vor fi în telefonul tău. În EVO găsești toate datele despre: amenzi, autovehicule, bunuri imobile, traversări de frontieră, statutul de asigurat, medicul de familie”, a declarat Alaiba la summit.Potrivit vicepremierului, accesul la EVO e simplu și gratuit.

„E nevoie doar de semnătura electronică. Accesând evo.gov.md sau urmărind paginile pe social media, fiecare poate descărca aplicația pentru Android sau iOS”, a declarat Dumitru Alaiba.

Menționăm că aplicația EVO este gestionată de Agenția de Guvernare Electronică.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Democrația urâtă și ...

19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md