01:36:19 24.01.2018
Stiri

Portalul pe care părinții urmau să-și înscrie copiii online la grădinițele din Chișinău a PICAT la câteva zile de la lansare: Ce se va întâmpla cu cererile depuse

Social 12.09.2017 10:40 Vizualizări2145 Autor: Ziarul National
Portalul pe care părinții urmau să-și înscrie copiii online la grădinițele din Chișinău a PICAT la câteva zile de la lansare: Ce se va întâmpla cu cererile depuse

Înscrierea în rând la grădinițele din capitală este efectuată, începând cu 4 septembrie curent, exclusiv online pe portalul egradinita.md. Părinții care au mers în luna august curent la direcțiile de sector din domeniul educației nu au putut să-și pună copiii în rând ca până acum, aceștia fiind trimiși acasă și puși să aștepte lansarea acestui portal din luna septembrie. Numai că, la o săptămână după ce a fost lansat, site-ul nu mai este funcțional.

„Înscrierea este temporar sistată. Toate cererile care au fost înregistrate până la momentul actual urmează a fi procesate după convocarea consiliuliui pentru fiecare instituție și vor fi trimise intrucțiuni prin e-mail. Cererile care au fost acceptate și au primit număr de ordine, vor fi reevaluate, deoarece numerele de ordine trimise anterior nu au fost atribuite corect din motive tehnice”, se arată acum pe portalul egradinita.md.
„Astăzi nu lucrează. Sunt niște lucrări tehnice. Vă rugăm să mai așteptați un pic”, ne-a spus o doamnă care a răspuns la unul dintre numele afișate pe site-ul respectiv.

Solicitat de Ziarul NAȚIONAL, șeful Direcției generale Educație, Tineret și Sport a mun. Chișinău, Alexandru Fleaș, a confirmat faptul că portalul ar vea acum o problemă tehnică, specialiștii lucrează și au nevoie de „câteva zile pentru a o înlătura”.

„Când a fost testat, site-ul funcționa. Acum a apărut o problemă tehnică. Numerele de ordine primite de către părinții care și-au înregistrat copiii online vor rămâne valabile. Vor primi încă o dată e-mail de confirmare”, a dat asigurări Alexandru Fleaș.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Promo
Punct de vedere NAȚIONAL
23.01.2018 14:00 Ziarul National Octavian Țâcu // Ce ar spune Machiave...

22.01.2018 08:50 Nicolae Negru Va îndrăzni mielul moldav să tragă de...

19.01.2018 09:10 Nicolae Negru De ce Alexandru Tănase nu are încrede...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md