12:45:03 25.09.2023
Stiri

Patriarhul Kiril încearcă să-i oprească pe bărbații care părăsesc Rusia. AlLIATUL lui Putin îi îndeamnă pe cetățeni să meargă la război. „Dacă veți muri pentru țara voastră, veți fi cu Dumnezeu în împărăția sa”

Actualitate 23.09.2022 12:28 Vizualizări1333 Autor: Ziarul National
Patriarhul Kiril încearcă să-i oprească pe bărbații care părăsesc Rusia. AlLIATUL lui Putin îi îndeamnă pe cetățeni să meargă la război. „Dacă veți muri pentru țara voastră, veți fi cu Dumnezeu în împărăția sa”


Patriarhul Kiril al Rusiei i-a încurajat pe ruși să meargă la război, după mobilizarea militară anunțată de Kremlin.

Patriarhul Kirill a îndemnat să nu le fie frică de moarte pe fondul mobilizării. „Mergeți cu curaj să vă îndepliniți datoria militară. și nu uitați că, dacă veți muri pentru țara voastră, veți fi cu Dumnezeu în împărăția Sa, în glorie și în viața veșnică", scrie NEXTA.

După anunțul lui Vladimir Putin privind mobilizarea militară, frontierele Rusiei s-au aglomerat de ruși care încercau să fugă din țară.

A fost haos și la frontierele terestre, dar și pe aeroporturi.

Un aeroport din Moscova era plin de bărbați care voiau să plece din Rusia, așa cum se vede în pozele postate pe rețelele sociale.

Citește și: VIDEO // Fiul lui Peskov NU vrea să fie „carne de tun” în războiul declanșat de Putin în Ucraina: A fost TELEFONAT și chemat la ARME. „Dacă vedeți că sunt domnul Peskov, atunci ar trebui să înțelegeți că nu e corect să merg acolo…”

Războiul din Ucraina a intrat într-o nouă fază, după ce președintele Putin a susținut un discurs în în care a anunțat mobilizarea militară parțială a 300.000 de cetățeni ruși. Multe persoane încearcă să fugă din țară.

Imediat după aflarea veștii, numeroase zboruri de ultim moment au fost rezervate către orașe străine, precum Istanbul (Turcia), Dubai (Emiratele Arabe Unite), Belgrad (Serbia) și Erevan (Armenia).

Costurile pentru un bilet sunt ridicate, de cele mai multe ori de ordinul miilor de euro pentru o singură călătorie.

Preşedintele Vladimir Putin a anunţat miercuri, 21 septembrie, o mobilizare militară parţială în Rusia pentru îndeplinirea obiectivelor „operaţiunii militare speciale” în Ucraina

La câteva minute după anunț au fost epuizate biletele de avion pentru această zi, anunță presa din Rusia pe rețelele sociale.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Alegerile locale, mi...

22.09.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre discursul Mai...

20.09.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Proiectul de țară – i...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md