12:16:07 27.10.2021
Stiri

Organizatorul loteriilor și pariurilor sportive din R. Moldova vrea să STIMULEZE vaccinarea în rândul cetățenilor. Sunt puse la bătaie 2 000 000 de lei pentru demararea LOTERIEI vaccinării contra COVID-19

Actualitate 21.09.2021 17:14 Vizualizări1306 Autor: Ziarul National
Organizatorul loteriilor și pariurilor sportive din R. Moldova vrea să STIMULEZE vaccinarea în rândul cetățenilor. Sunt puse la bătaie 2 000 000 de lei pentru demararea LOTERIEI vaccinării contra COVID-19 juridic.manager.ro


În R. Moldova ar putea fi organizată loteria vaccinării contra COVID-19, pentru a impulsionarea procesului de imunizare contra coronavirusului de tip nou. Propunerea a fost anunțată de către operatorul de loterie din R. Moldova, NGM Company, la audierile organizate astăzi de Comisia parlamentară economie, buget și finanțe.

„Acum două săptămâni, am transmis o scrisoare Ministerului Sănătății, prin care propunem să finanțăm loteria vaccinării contra COVID-19. Credem că este o inițiativă foarte bună și vom fi bucuroși să o realizăm împreună cu autoritățile, pentru că, în momentul de față, cea mai mare problemă nu este cea pe care nu o putem confirma prin cifre – dependența de loterie, dar problema care poate fi descrisă prin cifre – COVID, care ucide oameni”, a declarat directorul NGM Company, Plamen Milanov.

Partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei a precizat că toate detaliile proiectului urmează să fie puse la punct în comun cu autoritățile centrale.

„Compania noastră este gata să desfășoare săptămânal această loterie și alocă un buget de 2 000 000 de lei. Suntem gata să discutăm procedura și alte momente de organizare cu Ministerul Sănătății sau altă instituție desemnată”, a detaliat Milanov.

Precizăm că loteria este folosită în mai multe state pentru a motiva oamenii să se vaccineze contra COVID-19, inclusiv în SUA, Rusia, România. Într-o postare pe Facebook, președintele Comisiei parlamentare pentru economie, buget și finanțe, Dumitru Alaiba, a îndemnat pe toți cei care dețin autoritate într-un anumit domeniu să facă uz de ea pentru a promova imunizarea împotriva coronavirusului.

„Dacă aveți ORICE influență în comunitatea voastră, utilizați-o pentru a ajuta și convinge oamenii să se salveze. Dacă sunteți influenceri, utilizați-vă platforma pentru a salva vieți. Unele țări deja au scos toate restricțiile anti-COVID, pentru că au trecut peste 80% de vaccinați. La noi încă mor oameni ca muștile”, a scris Alaiba.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.10.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șantajul și bluful G...

22.10.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Criza de logică și c...

18.10.2021 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce Natalia Gavril...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Alexandr Stoianoglo trebuie să se întoarcă la conducerea Procuraturii Generale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md