06:24:38 22.08.2017
Stiri

O nouă OPERAȚIUNE SMURD Iași pe teritoriul R. Moldova: Un bărbat care a ars în câmp a fost transportat cu elicopterul la Chișinău

Social 27.07.2017 10:00 Vizualizări873 Autor: Ziarul National

Un bărbat de 57 de ani, care era internat în Spitalul raional de la Ocnița, a fost transportat, în după-amiaza zilei de ieri, de un echipaj aero-medical SMURD Iași la Centrul de combustie din Chișinău.

Potrivit Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, bărbatul suferise arsuri de gradul I-IV duminică, într-un incendiu care a avut loc pe un câmp din raionul Ocnița.

Victima a fost transportată cu elicopterul până pe stadionul „Dinamo” din Chișinău, unde era așteptat de un echipaj medical 903 care l-a preluat și l-a transportat la instituția medicală specializată din capitală.Pe parcursul celor doi ani de la stabilirea colaborării, SMURD Iași a efectuat 30 de intervenții aero-medicale SMURD pe teritoriul R. Moldova.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că UE trebuie să revizuiască Acordul de asociere și să suspende finanțarea R. Moldova, după aprobarea sistemului electoral mixt?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md