13:17:11 29.11.2022
Stiri

VIDEO // Noroc - da! Politică - ba! Ceslav Ciuhrii povestește, în PREMIERĂ, despre planurile sale referitor la Noroc TV și politica moldovenească

Actualitate 26.09.2022 11:04 Vizualizări2061 Autor: Ziarul National
VIDEO // Noroc - da! Politică - ba! Ceslav Ciuhrii povestește, în PREMIERĂ, despre planurile sale referitor la Noroc TV și politica moldovenească


Antreprenorul Ceslav Ciuhrii își propune să transforme posturile de radio și tv „Noroc” într-o platformă care va promova tradițiile noastre, tinerele talente și care va organiza în fiecare an un festival al celor mai buni lăutari și interpreți de muzică populară și ușoară.

El a reiterat într-un podcast la „Titania” că nu se vede deocamdată în politică, explicând și de unde apar zvonurile potrivit cărora ar urma să devină politician.

Posturile de radio și tv „Noroc” sunt un proiect de suflet, la fel ca proiectele de caritate și cele prin intermediul cărora susține sportul, în special tenisul, a spus Ciuhrii.

„Mama mea a lucrat la Televiziunea Națională mulți ani și a fost redactor la emisiuni muzicale. Când eram copil, mergeam cu ea atunci când făcea concerte, așa că mulți dintre muzicieni mă cunosc încă din copilărie. (...) Vrem să continuăm dezvoltarea tradițiilor noastre și vreau să aducem în prim plan o platformă care poate să servească tinerelor talente. Nu se schimbă stilul, rămâne la fel, cu muzică populară, ușoară, doar că voi anunța noul concept atunci când vom lansa câteva proiecte noi”, a spus antreprenorul despre planurile sale cu acest acest proiect media.

Ciuhrii a reiterat că nu intenționează să se implice în politică.

„Nu înțeleg ce urmăresc oamenii care scot astfel de zvonuri. Nu mă văd în politică în următoarea perioadă. Am spus asta de mai multe ori. Atunci când voi face asta, dacă o voi face, o voi face transparent. Niciodată nu poți să spui: „Eu niciodată n-o să mă bag în politică”. În timpul apropiat însă sigur nu”, a declarat omul de afaceri.

Ceslav Ciuhrii consideră că oamenii tind să creadă anumite zvonuri despre el, deoarece sunt deprinși cu situații în care cineva cu televiziuni și influență se lansează în politică pentru a acoperi un gol, așa cum este acum. „Cu siguranță nu sunt eu acea persoană”, a spus antreprenorul.

El îi îndeamnă pe cetățeni să nu creadă zvonurile potrivit cărora ar urma să devină politician.

Ceslav Ciuhrii este un antreprenor și filantrop care a devenit, acum câteva luni, proprietarul companiei „Noroc Media”, care deține postul de radio „Radio Noroc” și postul „Noroc TV” din R. Moldova.

El are afaceri în domeniul farmaceutic, imobiliar și HORECA.

Unul din cele mai importante proiecte ale sale este „Satul German”, un cartier de tip european pe care îl construiește de la zero, în capitală, pe bulevardul Dacia.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.11.2022 11:33 Cazimir Țino Cazimir Țino: Riscurile și erorile Ch...

28.11.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // E la nave va...

25.11.2022 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // Rusia teroristă și a...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Dacă telefonul meu ar putea vorbi, ce ar spune?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md