09:50:56 26.02.2024
Stiri

Ministrul care s-a ales de Crăciun cu o medalie și cadouri

Politică 09.01.2015 15:35 Vizualizări3127 Autor: Stela Mihailovici
Ministrul care s-a ales de Crăciun cu o medalie și cadouri


Ministrul de Interne în exercițiu Dorin Recean a fost decorat de mitropolitul Vladimir cu medalia „Ștefan cel Mare” gr. II, care se conferă pentru „contribuție deosebită la prosperarea și consolidarea Bisericii și pentru merite deosebite în dezvoltarea relațiilor interbisericești cu organele de stat și instituțiile publice”.

De asemenea, șeful Inspectoratului General de Poliție, Ion Bodrug, a primit medalia medalia „Ștefan cel Mare”, iar colonelul Feodosie Sofianu, șeful Direcției Comunicaţii şi Protecţie Informaţională din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, s-a învrednicit de medalia „25 de ani de slujire arhirească a Întîistătătorului Bisericii Ortodoxe din Moldova”.

Cu prilejul sărbătorii Nașterii Domnului, mitropolitul Vladimir le-a oferit în dar celor trei oficiali câte o icoană pictată în ulei și seturi de literatură religioasă.

Fețele bisericești le-au mulțumit funcționarilor pentru dedicația și profesionismul în domeniul în care activează și le-au urat să fie în continuare la fel de perseverenți.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md