21:13:39 29.05.2023
Stiri

Grupul de WhatsApp al fotbaliștilor de la FC Barcelona a luat foc în timpul „masacrului” de la Manchester City – Real Madrid! Ce și-au mai scris jucătorii lui Xavi

Actualitate 18.05.2023 12:06 Vizualizări1223 Autor: Ziarul National
Grupul de WhatsApp al fotbaliștilor de la FC Barcelona a luat foc în timpul „masacrului” de la Manchester City – Real Madrid! Ce și-au mai scris jucătorii lui Xavi


Umilința trăită de Real Madrid pe terenul lui Manchester City în returul semifinalelor Ligii Campionilor, scor 0-4, a fost motiv de glume pentru jucătorii Barcelonei pe grupul lor de WhatsApp.

Publicația spaniolă AS.com a publicat mesajele care au circulat pe grupul de WhatsApp al jucătorilor catalani în timpul disputei dintre Real Madrid și Manchester City (1-5 la general).

„Ce mișcare!”, a fost unul dintre primele mesaje de pe grup, fiind urmat de un altul prin care se evidenția că un asemenea Real Madrid slab nu a mai fost văzut „din finala Supercupei Spaniei”.

La pauză Manchester City conducea deja cu 2-0, motiv pentru jucătorii lui Xavi să exclame: „Ce buni sunt!”. De altfel, acesta a fost mesajul cel mai des întâlnit pe grupul de WhatsApp al catalanilor.

Eric Garcia și Ferran Torres, foști jucători la Manchester City, au profitat și ei de ocazie pentru a-și felicita foștii colegi de echipă imediat ce jocul s-a terminat. Xavi Hernández i-a transmis lui Pep Guardiola un mesaj de felicitare înaintea celei de-a doua finale a Ligii Campionilor care vine cu Manchester City.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md