02:54:56 27.05.2024
Stiri

Grupul de WhatsApp al fotbaliștilor de la FC Barcelona a luat foc în timpul „masacrului” de la Manchester City – Real Madrid! Ce și-au mai scris jucătorii lui Xavi

Actualitate 18.05.2023 12:06 Vizualizări2396 Autor: Ziarul National
Grupul de WhatsApp al fotbaliștilor de la FC Barcelona a luat foc în timpul „masacrului” de la Manchester City – Real Madrid! Ce și-au mai scris jucătorii lui Xavi


Umilința trăită de Real Madrid pe terenul lui Manchester City în returul semifinalelor Ligii Campionilor, scor 0-4, a fost motiv de glume pentru jucătorii Barcelonei pe grupul lor de WhatsApp.

Publicația spaniolă AS.com a publicat mesajele care au circulat pe grupul de WhatsApp al jucătorilor catalani în timpul disputei dintre Real Madrid și Manchester City (1-5 la general).

„Ce mișcare!”, a fost unul dintre primele mesaje de pe grup, fiind urmat de un altul prin care se evidenția că un asemenea Real Madrid slab nu a mai fost văzut „din finala Supercupei Spaniei”.

La pauză Manchester City conducea deja cu 2-0, motiv pentru jucătorii lui Xavi să exclame: „Ce buni sunt!”. De altfel, acesta a fost mesajul cel mai des întâlnit pe grupul de WhatsApp al catalanilor.

Eric Garcia și Ferran Torres, foști jucători la Manchester City, au profitat și ei de ocazie pentru a-și felicita foștii colegi de echipă imediat ce jocul s-a terminat. Xavi Hernández i-a transmis lui Pep Guardiola un mesaj de felicitare înaintea celei de-a doua finale a Ligii Campionilor care vine cu Manchester City.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.05.2024 10:20 Ziarul National Nicolae Enciu // Modernizarea economi...

24.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Căutarea unui candid...

20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md