18:05:46 20.01.2020
 
Stiri

FOTO, VIDEO // ULUITOR: Chipul unei FETIȚE, pe tuplina unui NUC bătrân, proaspăt tăiat la Drochia. Stăpânii cresc șapte copilași orfani

Social 29.01.2019 15:20 Vizualizări3899 Autor: Ziarul National
FOTO, VIDEO // ULUITOR: Chipul unei FETIȚE, pe tuplina unui NUC bătrân, proaspăt tăiat la Drochia. Stăpânii cresc șapte copilași orfani


Un nuc bătrân, doborât astăzi într-o gospodărie din satul Chetrosu, raionul Drochia, a scos la iveală o adevărată minune a naturii.

Pe tulpina copacului apare un chip trist de fetiță, într-o curte unde cresc șapte copii orfani.

„Acum tăiem un copac de nuc și așa am găsit pe tulpina lui”, a declarat pentru Ziarul NAȚIONAL Lidia Bubulici, în curtea căreia a fost făcută descoperirea.Amintim că Lidia Bubulici este cea care, împreună cu soțul ei, cresc șapte micuți orfani sau abandonați de părinți, după ce copiii lor biologici au crescut mari.


Lidia Bubulici, alături de cei șapte copii pe care îi crește cu dragoste și cărora le-a devenit mamă

Lidia Bubulici crede că e vorba de „o minune de la Dumnezeu”.

„Nu știu... o minune de la Dumnezeu... Acest copac a crescut în ograda mamei, dar noi locuim în aceeași curte. Mama a decedat cu un an și jumătate în urmă și nucul era uscat la crengile din mijloc. Noi am hotărât sa-l tăiem și iată! Mama mea a fost tare credincioasă. Mereu a mers la biserici. Din puținul ei a contribuit mereu la construcția și la reparația multor biserici, făcea haine la preoți. Nu ea le coșea, dar le comanda la femei care coseau, cumpără stofa și toate cele necesare. Ea umplea cuptoare cu ceaune și oale de bunătăți și ducea la case de copii, la oameni bolnavi de la Bădiceni. Acum, curtea noastră e plină de pruncușori, căci deja de șapte ani pe aici au alergat cei șapte copii orfani pe care i-am adus de la orfelinat. Cum veneau de la școală sau de la grădiniță, copiii fugeau la bunica, care îi aștepta cu bunătăți. Pe tuplină e un copil cu chipul trist, dar care învăța din nou să zâmbească în această curte”, încearcă să explice „minunea” din ograda ei Lidia Bubulici.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.01.2020 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Exemplul lui Plahotn...

17.01.2020 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dilema lui Dodon în ...

15.01.2020 11:30 Ziarul National Victor Chirilă // Opriți-l pe șahmati...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova are nevoie de mai multe aeroporturi internaționale, inclusiv la Sud și la Nord, așa cum propune președintele Igor Dodon?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md