20:06:32 16.01.2021
 
Stiri

UPDATE, FOTO // Străzile din Chișinău care au devenit adevărate RÂURI. S-a umplut râul Bîc, după ce vara aceasta a fost curățat. Primarul general anunță locuitorii capitalei că e „ploaie torențială în oraș” și îi sfătuiește să stea acasă

Actualitate 29.09.2020 12:16 Vizualizări2535 Autor: Ziarul National
UPDATE, FOTO // Străzile din Chișinău care au devenit adevărate RÂURI. S-a umplut râul Bîc, după ce vara aceasta a fost curățat. Primarul general anunță locuitorii capitalei că e „ploaie torențială în oraș” și îi sfătuiește să stea acasă


UPDATE // Itinerarul mai multor rute de troleibuz a fost modificat temporar, în legătură cu acumularea cantităților mari de apă din cauza ploilor.

Potrivit Primăriei Chișinău, pe moment sunt afectate rutele nr. 1, 5, 7, 8, 13, 16, 20, 21, 22, 23, 25 și 31.


UPDATE //
Mai multe străzi din Chișinău au fost inundate în urma ploilor torențiale de astăzi.

Primăria Chișinău a făcut un top al celor mai problematice străzi: şos. Hânceşti, şos. Munceşti, bd. Mircea cel Bătrân, str. Pandurilor, str. Calea Orheiului/T. Vladimirescu, str. Burebista, str. Meşterul Manole, str. Calea Ieşilor, str. N. Dimo, str. Albişoara (Gagarin-Ismail), str. I. Creangă, str. Cetatea Albă.

„Î.M. Regia „Exdrupo”, intervine în prezent în toate sectoarele capitalei cu circa 30 de autospeciale şi utilaje şi peste 70 de muncitori. (...) În prezent, circulaţia transportului este sistată pe str. Uzinelor intersecţie cu Negreşteni şi pe str. Meşterul Manole direcţia de la Voluntarilor spre Vadul lui Vodă. Pe anumite porţiuni de drumuri, din cauza debitului mare de apă, au fost scoase capacele de la fântânile de vizitare a apelor pluviale de pe carosabil. Rugăm în continuare oamenii să evite ieşirile în oraş, după posibilitate şi să fie prudenţi”, a menționat primarul Ion Ceban.

******

Râul Bîc, curățat în această vară de nămol și vegetație, s-a umplut în urma precipitațiilor torențiale de astăzi. Primarul general al capitalei, Ion Ceban, a postat câteva poze prin care arată că strada Albișoara, sub podul de la Circ, nu a mai fost inundată ca altădată.

„E ploaie torențială în oraș. Toate echipele municipale sunt dislocate pentru a gestiona situația în teren. Situația urmează să se complice conform prognozelor meteorologilor. Facem tot posibilul să gestionăm lucrurile. Rog prudență din partea cetățenilor. Cei care pot și nu au o urgență, să evitați ieșirile în oraș”, a scrs Ceban pe Facebook.

Pe de altă parte, locuitorii din Chișinău arată pe rețelele de socializare dovezi că mai multe străzi din centrul capitalei, inclusiv M. Bănulescu-Bodoni, au fost inundate din cauza ploii de astăzi.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.01.2021 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Declarația politică ...

11.01.2021 17:20 Ziarul National Victor Chirilă // R. Moldova - Ucrain...

11.01.2021 09:01 Nicolae Negru Nicolae Negru // Primul pas, Maia San...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md