20:57:35 27.05.2024
Stiri

FOTO // Patru echipe de femei puternice au participat la mini-turneul de fotbal CARITABIL, organizat de Pudra Card

Actualitate 21.03.2024 15:32 Vizualizări4111 Autor: Ziarul National
FOTO // Patru echipe de femei puternice au participat la mini-turneul de fotbal CARITABIL, organizat de Pudra Card


Pudra Card de la Moldindconbank – primul card Platinum din R. Moldova dedicat exclusiv femeilor a organizat cel de-al treilea mini-turneu de fotbal feminin caritabil cu participarea influencerelor, jurnalistelor, clientelor Premium și, desigur, angajatelor băncii.

Ideal pentru afaceri și odihnă, având o mulțime de privilegii atât în țară, cât și în străinătate, Pudra Card a reunit pe terenul de fotbal femei independente și de succes, cum ar fi Doina Danielean, Doina Stratan, Nadia Mazur, Doina Chiorescu, Sasha Letty, Iulia Deliu,Liubovi Plămădeală, Irina Harea-Mardari și altele.

Alexander Picker, președintele Comitetului de Conducere Moldindconbank:

Deja a devenit o tradiție să ne întâlnim aici, pe acest teren, în luna martie, când celebrăm femeile și recunoaștem puterea, reziliența și frumusețea lor, într-un spirit de respect și solidaritate. Iar scopul caritabil, pentru care este organizat acest mini-turneu, plin de eleganță și caracter, îi sporesc semnificația. Mă bucur enorm și mulțumesc că International Women’s Club s-a implicat în acest proiect frumos și împreună avem posibilitatea de a ajuta aceste doamne formidabile în realizarea visurilor lor”.

Mini-turneul a fost organizat de Pudra Card în parteneriat cu International Women’s Club, Federația Moldovenească de Fotbal și Mastercard.

Olesea Șevcenko, președinta International Women’s Club din R. Moldova:

Suntem aici pentru că suntem libere să practicăm sportul, să fim admirabile și iubite, precum și să dăruim înapoi și mai multă dragoste. Totuși, nu trebuie să uităm de alte femei, care sunt victime ale violenței. Îmi doresc să avem o societate mai conștientă, responsabilă și sănătoasă, iar astfel de evenimente contribuie la schimbarea percepției sociale despre violență”.

Diana Bulgaru, președinta Ligii Feminine de Fotbal din Moldova:

Este un eveniment sportiv special, care întruchipează frumusețea și inteligența, în cadrul căruia femeile-lider sunt gata să promoveze modul sănătos de viață și fotbalul pentru toți”.

După o serie de meciuri memorabile între cele patru echipe feminine au fost desemnați câștigătorii - echipa angajatelor Moldindconbank, iar organizatorii au înmânat beneficiarelor mini-turneului un cec în valoare totală de 200 000 de lei.

Fiind la cea de-a treia ediție, mini-turneul de fotbal feminin este mereu orientat spre susținerea femeilor, demonstrând că privilegiul de a fi femeie este binemeritat. De la lansarea acestui eveniment și până în prezent, Pudra Card a promovategalitatea de gen și implicarea femeilor în sporturile tradiționale masculine, precum și a ajutat echipa de fotbal feminin ”Pudra” din Chișinău în depășirea obstacolelor financiare spre performanță și în obținerea rezultatelor remarcabile.Pudra Card aduce mulțumiri participanților, care au făcut spectacol fotbalistic pe teren și susținătorilor lor din tribune. Ne revedem la următoarea ediție! Iar doamnele care au aflat mai multe despre tot ce înseamnă Pudra Card și vor să fie la fel de privilegiate, îl pot deschide rapid și ușor la orice sucursală Moldindconbank cu buletinul de identitate.

Partenerii mini-turneului: rețeaua de cluburi „Aquaterra”, salonul exclusiv de parfumuri și cosmetică „Enigma”, magazinul de îmbrăcăminte „Montesor”, SPA-salonul exclusiv „Royal Thai”, distribuitorul oficial de capsule și aparate de cafea în Moldova și România „The Coffy Way”.

Moldindconbank - mereu alături!


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
27.05.2024 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scutul european pent...

24.05.2024 10:20 Ziarul National Nicolae Enciu // Modernizarea economi...

24.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Căutarea unui candid...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md