18:52:09 26.07.2021
 
Stiri

DOC // Șefa Direcției Sănătate a capitalei, DEMISĂ: „Au hotărât să se izbăvească de mine. Am înregistrări cu mama primarului care îmi spunea să-mi iau catrafuțele și să plec”

Actualitate 15.06.2021 11:43 Vizualizări2600 Autor: Ziarul National
DOC // Șefa Direcției Sănătate a capitalei, DEMISĂ: „Au hotărât să se izbăvească de mine. Am înregistrări cu mama primarului care îmi spunea să-mi iau catrafuțele și să plec”
Tatiana Bucearschi


UPDATE // Primarul Ion Ceban, care se află într-o deplasare în România, a invocat „conflicte interne în cadrul echipei” Direcției generale de asistență socială și sănătate, dar și „probleme în administrare”, care ar fi apărut din luna noiembrie 2020.

„Pentru mine ca primar este important ca toți să privească în aceeași direcție și să lucreze cot la cot”, a spus Ceban într-un live pe Facebook.

Șefa Direcției generale de asistență socială și sănătate a Consiliului Municipal Chișinău (CMC), Tatiana Bucearschi, a fost demisă din funcție.

Dispoziția a fost semnată pe 14 iunie curent de către primarul Ion Ceban, drept motiv fiind invocat faptul că Bucearschi a obținut calificativul „nesatisfăcător” la evaluarea anuală a performanțelor profesionale.

Tatiana Bucearschi, care a fost angajată prin concurs în luna iulie 2019, acuză faptul că a fost demisă la solicitarea expresă a consilierei socialiste, Eugenia Ceban, mama primarului capitalei, care l-ar promova pe Boris Gîlcă în această funcție.

CITIȚI și DOC // COVID-19, PROFITĂ cine poate? Primăria Chișinău direcționează donațiile către un laborator PRIVAT, condus anterior de către un proaspăt membru al echipei primarului Ceban: Peste 28 de dolari pentru un test la noul coronavirus

„Cel mai interesant este că e vorba de evaluarea pe anul 2020, an în care am fost premiată, inclusiv cu diplome, pentru că am ținut la control pandemia și sfera socială la nivel de municipiu. Au hotărât să se izbăvească de mine ca să-l pună în loc pe domnul Gîlcă, care este și astăzi ilegal în funcția de adjunct al Direcției. Am înregistrări în care Eugenia Ceban îmi spune să-mi iau catrafuțele și să plec”, a declarat Tatiana Bucearschi pentru Ziarul NAȚIONAL.

Aceasta reclamă proceduri încălcate în ceea ce privește demiterea sa și anunță că va ataca dispoziția primarului Ceban în instanța de judecată.


Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.07.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Jocul cifrelor și al...

23.07.2021 09:32 Nicolae Negru Nicolae Negru // Politica României în...

20.07.2021 15:37 Ziarul National George Damian // Adio, Basarabia! Ren...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că trebuie să fie viitorul prim-ministru al R. Moldova, după victoria PAS din alegerile parlamentare anticipate?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md