23:53:10 19.07.2024
Stiri

Detalii despre boala necruțătoare care l-a răpus pe maestru Amihalachioaie: Trecuse cu bine de un transplant efectuat în Turcia, dar cancerul a revenit și i-a atacat tot organismul. Muzicianul va fi petrecut pe ultimul drum de la Palatul Național

Actualitate 13.02.2024 10:20 Vizualizări1484 Autor: Ziarul National
Detalii despre boala necruțătoare care l-a răpus pe maestru Amihalachioaie: Trecuse cu bine de un transplant efectuat în Turcia, dar cancerul a revenit și i-a atacat tot organismul. Muzicianul va fi petrecut pe ultimul drum de la Palatul Național


ACTUALIZARE miercuri, 14 februarie // Maestrul Mihai Amihalachioaie a fost petrecut pe ultimul său drum de la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Numeroși colegi de scenă și prieteni au venit să-și ia rămas-bun de la acordeonist.Acordeonistul și dirijorul Mihai Amihalachioaie, care s-a stins din viață duminică, la vârsta de 62 de ani, va fi înmormântat miercuri, 14 februarie.

Maestrul va pleca pe ultimul său drum de la Palatul Național „Nicolae Sulac”, unde va avea loc o ceremonie funerară, începând cu ora 10.00.

„Marți, 13 februarie, începând cu ora 17:00, cine dorește să-și ia rămas bun de la tata, o poate face la priveghi, la biserica Sf. Dumitru de la Botanica”, a anunțat Petru, fiul muzicianului.

CITIȚI și Doliu în muzica populară, simfonică și de operă. Acordeonistul și dirijorul Mihai Amihalachioaie s-a stins din viață la vârsta de 62 de ani

Potrivit lui Petru Amihalachioaie, acordeonistul a trecut cu bine, toamna trecută, de un transplant de ficat efectuat în Turica, după ce, în luna mai 2024, a fost diagnosticat, în urma mai multor analize, cu cancer la ficat în stadiul IV.

„A trecut printr-o perioadă tare grea în ultimul an. Am luptat împreună și ne-am bucurat cu toții că a trecut cu bine de operația de transplant. Am savurat ulterior timpul petrecut alături de el, gândindu-ne la viitor. Însă, cu părere de rău, nu întotdeauna lucrurile decurg așa cum îți planifici. Boala necruțătoare a revenit, afectând agresiv și restul organismului”, a povestit fiul maestrului pe Facebook.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md