21:43:59 01.06.2023
Stiri

Dani Alves, acuzat de VIOL, scrisoare emoționantă din închisoare! Cum a reacționat după ce a aflat că Joana Sanz divorțează de el. Ce promisiune a făcut

Actualitate 22.03.2023 16:28 Vizualizări2212 Autor: Ziarul National
Dani Alves, acuzat de VIOL, scrisoare emoționantă din închisoare! Cum a reacționat după ce a aflat că Joana Sanz divorțează de el. Ce promisiune a făcut


Dani Alves (39 de ani) a trimis o scrisoare emoționantă din închisoare, după ce a aflat că Joana Sanz, femeia care îi era alături de opt ani, a decis să divorțeze după ce a fost arestat pentru viol.

După ce Joana Sanz anunța în urmă cu aproape o săptămână că a hotărât să divorțeze de internaționalul brazilian care este acuzat de viol, Dani Alves a reacționat trimițând o scrisoare din spatele gratiilor, acolo unde și-ar trări a doua tinerețe.

Jurnaliștii de la Marca au intrat în posesia scrisorii primite de Joana Sanz de la Dani Alves, iar mesajul transmis de brazilian este unul extrem de emoționant. Acesta i-a promis modelului spaniol că va demonstra că este nevinovat și că o să lupte pentru a o recâștiga.

„Draga mea, Joana, au fost aproape 8 ani de iubire, respect și grijă. Ultimii ani au fost cei mai plăcuți. Tu și cei doi copii sunteți cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în viața asta.

Am crescut împreună de când am început această viață. Am fost unul lângă celălalt în toți acești ani. Acum, în aceste momente grele, regret decizia ta și sper că viața îmi va da încă o șansă să pot să te iubesc.

Înțeleg durerea pe care ți-o provoacă această situație nedreaptă pe care o trăim. Înțeleg că nu ai putut rezista acestei presiuni. Faptele de care sunt acuzat sunt departe de valorile mele: iubire, viață și respect. Voi continua să lupt, așa cum am făcut-o mereu, crezând în mine și avându-i alături pe cei care știu cine sunt cu adevărat. Voi lupta până la final, având parte de iubirea copiilor și a părinților. Vă voi demonstra tuturor că sunt nevinovat ”, a fost mesajul lui Dani Alves, potrivit Marca.

Dani Alves, internaționalul brazilian care a participat la Campionatul Mondial din Qatar, se află într-o închisoare din Barcelona, Spania, de la finalul lunii ianuarie. Brazilianul este acuzat că a agresat sexual o femeie în toaleta unui club.

Deși inițial a negat acuzațiile care planează asupra lui, Dani Alves a revenit și a recunoscut că a întreținut relații intime cu acea tânără, doar că actual a fost consimțit.

„Am fost în acel loc, cu mai multe persoane, ne-am distrat. Cine mă cunoaște știe că îmi place să dansez. Am dansat și m-am distrat fără a invada intimitatea cuiva. Nu știu cine este acea domnișoară. Niciodată nu am invadat intimitatea cuiva. Cum să fac așa ceva cu o femeie? Nu, pentru numele lui Dumnezeu”, a transmis Dani Alves.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
31.05.2023 09:00 Cazimir Țino Cazimir Țino // Uniunea Europeană - s...

29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md