13:25:57 21.07.2024
Stiri

CHIȘINĂU // Mergea pe stradă și ataca oamenii: Una dintre victime și-a pierdut vederea la un ochi. Câți ani va sta la închisoare tânărul, care s-a dovedit a fi un adevărat pericol public

Actualitate 06.06.2023 12:48 Vizualizări1611 Autor: Ziarul National
CHIȘINĂU // Mergea pe stradă și ataca oamenii: Una dintre victime și-a pierdut vederea la un ochi. Câți ani va sta la închisoare tânărul, care s-a dovedit a fi un adevărat pericol public


Mergea pe stradă și ataca din senin trecătorii. Mai întâi, a atacat un bărbat cu un ciob de sticlă în apropierea cinematografului „Flacăra” din sectorul Buiucani al capitalei, apoi a atacat cu pumnii o femeie în plină stradă, cu scopul de a-i sustrage bunurile. Urmare a loviturilor, victima și-a pierdut vederea la un ochi. Și, parcă nu a fost de ajuns, în aceeași zi a intrat și într-o farmacie de unde a sustras aparatul de casă în care se aflau 12 000 de lei.

Făptașul, un tânăr de 26 de ani, a fost condamnat recent de către Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, la 15 ani de închisoare, fiind găsit vinovat de tâlhărie, jaf și huliganism.

Procurorii au demonstrat în instanță că insul a acționat pe 2 august 2022, aproape de ora 17.00, în sectorul Buiucani. Aflându-se în apropierea cinematografului „Flacăra”, a acesta iniţiat un conflict cu un bărbat pe care l-a agresat fizic, aplicându-i lovituri cu piciorul în spate și cu pumnul în față, după care a plecat de la fața locului.

În scurt timp, inculpatul s-a apropiat din nou de partea vătămată, care era așezată la o terasă și i-a aplicat o lovitură cu un ciob de sticlă în regiunea lateral-stângă a gâtului, cauzându-i acestuia leziuni corporale ușoare.


Tot el, în aceeași zi, a atacat o femeie pe str. Ștefan Neaga din Chișinău, i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii în regiunea feței, fapt care a determinat pierderea vederii la ochiul stâng (plagă penetrantă sclerală cu prolabarea irisului și pierderea cristalinului). Acesta i-a sustras femeii telefonul în valoare de 5 000 de lei.

Pus pe fapte mari, individul a intrat, în aceeași zi, cu bucată de lemn într-o farmacie, situată în sectorul Buiucani din mun. Chișinău, a amenințat și a îmbrâncit farmacista, care a căzut, după care a sustras în mod deschis aparatul de casă, în care se aflau 12 000 de lei.

Inculpatul a pledat nevinovat, iar sentința în cazul lui nu este definitivă.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md