08:25:49 23.09.2018
 
Stiri

Ce se întâmplă acum cu firma din România unde angajaţii au lucrat PATRU zile pe săptămână. Ce decizie a luat conducerea

Economie 09.01.2018 13:37 Vizualizări1343 Autor: Ziarul National
Ce se întâmplă acum cu firma din România unde angajaţii au lucrat PATRU zile pe săptămână. Ce decizie a luat conducerea Sursa: businessmagazin.ro

Angajaţii WebDigital au lucrat în ultimul an şi jumătate (17 luni) doar patru zile pe săptămână (lunea liberă), iar conducerea firmei este mulţumită de rezultate, dar şi-au făcut calculele la început de an şi au decis că în 2018 vor lucra cinci zile pe săptămână, urmând ca în 2019 să revină la schema cu patru.

„Am avut 45 de zile de libere de luni. Asta înseamnă o lună şi jumătate de concediu extra faţă de zilele de concediu stabilite de lege, în total 66 de zile libere într-un an”, scriu reprezentanţii companiei pe blogul firmei.

Adăugând patru zile legale libere conform reglementărilor statului care nu s-au suprapus cu ziua de luni înseamnă 70 de zile. Altfel spus 70 de zile libere pentru o săptămână de lucru de patru zile, înseamnă 17,5 săptămâni, adică patru luni şi aproape două săptămâni într-un an timp liber.

Practic, pentru WebDigital din ultimele 12 luni doar 7 luni şi jumătate au fost lucrătoare. „Faţă de aceeaşi perioadă a anului 2016, în lunile februarie până în iulie portofoliul de clienţi a crescut folosind aceleaşi resurse, iar valoarea proiectelor s-a mărit cu până la 20%”, se arată pe blog.

Deşi lucrurile au mers bine anul trecut, compania a creat un plan pe patru ani şi a decis trecerea la cinci zile lucrătoare în 2018, în 2019 programul de lucru nu va include ziua de luni, iar în 2020 programul de lucru va include ziua de luni ş.a.m.d.

Sursa: businessmagazin.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md