09:51:02 21.09.2018
 
Stiri

Ce este FERICIREA? Răspunsul inedit dat de un cunoscut critic de filme din ţară

Monden 09.07.2018 20:39 Vizualizări561 Autor: Ziarul National
Ce este FERICIREA? Răspunsul inedit dat de un cunoscut critic de filme din ţară Sursa: okmagazine.ro

Irina Margareta Nistor , cel mai cunoscut critic de filme din ţara nastră, dar și prezentatoare la Happy Channel, a mărturisit ce reprezintă pentru ea fericirea: pasiunea sa de o viață, filmele.

„Fericirea? Să fac un perpetuum ocol al Pământului, în zbor, la first class, și să văd filme aproape non-stop. Din când în când să mai cobor, pentru scurtă vreme, să trag la Ritz, pe Pământ, ca să vizitez ceea ce mi-a fost interzis 32 de ani, până în ’89.

Și într-o bună zi să ajung pe Planeta Marte, unde am aflat că au gheață, dar mai aștept să se anunțe că au găsit cafea și condimente, dintre cele mai iuți“, a spus Irina Margareta Nistor.

În ciuda programului încărcat pe care îl are, îndrăgitul critic de film face tot posibilul să îmbine utilul cu plăcutul și să petreacă timp alături de oameni dragi: „Nu plec în vacanță. În copilărie doar îmi plăcea, acum numai cu treabă. Asta pentru mine este o vacanță perpetuă, pentru că așa îmi construiesc scenariul vieții mele. Am noroc de mulți prieteni și, dacă merg cu ei, sigur îi târăsc la filme, și ritmul meu o să-i intrige“.

Sursa: okmagazine.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md