02:14:01 08.12.2023
Stiri

Angajați ai DNA și DIICOT din România, „bătuți” de procurorii din R. Moldova: „Cupa Magistraților”, organizată în premieră la Chișinău de către de Asociația Sportivă a Procurorilor din România

Actualitate 02.10.2023 12:30 Vizualizări1467 Autor: Ziarul National
Angajați ai DNA și DIICOT din România, „bătuți” de procurorii din R. Moldova: „Cupa Magistraților”, organizată în premieră la Chișinău de către de Asociația Sportivă a Procurorilor din România


O echipă formată din angajați ai Procuraturii Generale a câștigat, weekendul trecut, locul I la competiția de minifotbal „Cupa Magistraților”, organizată în premieră la Chișinău de către de Asociația Sportivă a Procurorilor din România (ASPR).

La cea de-a XXVI-a ediție a competiției de minifotbal „Cupa magistraților”, care a avut loc ăn perioada 29 - 30 septembrie curent, au participat în total 24 de echipe, dintre care 23 erau formate de magistrați din România.

„Selecționata Procuraturii Republicii Moldova la minifotbal s-a clasat pe locul I, după finala cu echipa DNA (locul - II). Locul III a fost obținut de reprezentanții DIICOT, iar locul IV - de magistrații reprezentanți ai Iașiului”, anunță Procuratura Generală.

Procuratura Generală a Republicii Moldova participă al patrulea an consecutiv la acest eveniment sportiv.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.12.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Scena politică a R. M...

04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:33 Cazimir Țino Cazimir Țino // Ziua Națională a Româ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md