23:26:03 21.12.2025
Stiri

Anastasia Lazariuc a DEZVĂLUIT ce aliment o ajută să se mențină tânără și suplă la 63 de ani. „Nu am ținut niciodată dietă dar am întotdeauna în frigider…”

Monden 29.08.2017 18:30 Vizualizări7816
Anastasia Lazariuc a DEZVĂLUIT ce aliment o ajută să se mențină tânără și suplă la 63 de ani. „Nu am ținut niciodată dietă dar am întotdeauna în frigider…”

Anastasia Lazariuc arată extraordinar la 63 de ani, iar secretul siluetei și tinereții ei e un aliment ieftin și ușor de găsit. Artista acordă o atenţie sporită alimentaţiei şi se pare că datorită unor radăcinoase, vedeta se menţine tânără şi frumoasă. Din frigiderul solistei nu lipsesc aceste radăcinoase, indiferent de anotimp.

„Dietă nu am ţinut niciodată. Post, da. Aşa m-a învăţat mama. Eu nu am reuşit să ţin cap-coadă un post. Dar când vreau să mai slăbesc, asta fac. Pe vremuri, când era Ileana la mine şi deschidea frigiderul, cădeau morcovii şi îmi striga că nu are ce să mănânce la mine. Acum se întâmpla asta când mă duc eu la ea şi deschid frigiderul”, a mărturisit Anastasia Lazariuc la o emisiune TV.

La 63 de ani, Anastasia Lazariuc are o siluetă de adolescentă și un ten lipsit de riduri. Meritul îl au și genele, dar și stilul de viațăa echilibrat pe care l-a avut de-a lungul vieții. Artista a dezvăluit câteva dintre trucurile care o ajuta să fie într-o formă excelentă.

„Nu am fumat, nu am băut, nu am fost un om de noapte. De aceea, nici nu am cântat prin baruri. Sunt matinală. Cum mă trezesc, fac puțină mișcare și beau un pahar de apă pe stomacul gol, pentru că așa cum ne spălam pe față, trebuie să ne spălăm și pe interior. Apa trebuie să fie caldă, în nici un caz rece sau fierbinte. Uneori, o beau cu lămâie”, a mărturisit aceasta pentru Click.

Micul dejun începe cu un suc de fructe și legume: „Îmi fac un suc din morcovi, țelină, un măr sau citrice, uneori pun și sfeclă roșie, bună pentru ficat sau un cartof crud, care e bun pentru cei care suferă de ulcer”, spune ea. Tot dimineața, Anastasia mănâncă o felie de pâine neagră cu unt sau cu ulei de măsline, un ou, la prânz salate, iar seara după o anumită oră nu se mai atinge de mâncare.

„Se spune că masa de dimineața trebuie să fie cea mai copioasă, masa de pranz trebuie să o împarți cu prietenul, iar cea de seară să o dai dușmanului. Și mama îmi spunea să nu mai mănânc după asfințitul soarelui, pentru că și astrele au o mare legătură cu corpul nostru, metabolismul fiind mai lent”, explică vedeta. Din casa cântăreței nu lipsesc mierea, lăptișorul de matcă, pe care îl consideră cel mai bun antibiotic, polenul și semințe de tot felul.

Consumă foarte puțină carne și mai mult pește, iar în această perioadă cât mai multe verdețuri (loboda, leurda, stevie, spanac, salata verde).

Autor: Ziarul National
Stiri relevante
Top stiri
21.12.2025 08:21 737 Horoscopul zilei 21.12.2025
20.12.2025 08:36 957 Horoscopul zilei 20.12.2025

Parteneri
Punct de vedere NAȚIONAL
14.05.2025 13:06 ZiarulNational Mihai Gribincea // Moscova rescrie is...

30.12.2024 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anul politic 2024, î...

30.12.2024 09:55 Valeriu Saharneanu Valeriu Saharneanu // Rezidenții tran...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Curs valutar
1 MDL   1 EUR 19.80 1 USD 16.89 1 RON 3.89 1 RUB 0.21 1 UAH 0.40
Sondaj
Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare în R. Moldova, pentru cine ați vota?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2025. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate Termeni și condiții News widget RSS Contacte