04:27:25 21.01.2019
 
Stiri

Alege să fii FERICIT acum!

Știri 30.07.2018 19:40 Vizualizări490 Autor: Ziarul National
Alege să fii FERICIT acum! sursa: google.ro

Fericirea poate fi obținută cu greu, iar acest lucru se datorează faptului că prea mulți oameni cred că vor fi fericiți doar atunci când conturile bancare le vor fi pline…

Dacă îți dorești să fii fericit, trebuie să înveți să fii mulțumit cu ceea ce ai acum, altfel întotdeauna te vei pierde în dorințe și niciodată nu vei reuși să prețuiești viața, așa cum este ea.

Dragostea învinge totul

Atunci când îi tratăm pe oameni cu bunătate și respect, nu facem decât să fim mai buni cu noi înșine, iar acest lucru se reflectă în lumea înconjurătoare. Chiar dacă demersul nu este reciproc, putem controla doar ceea ce oferim lumii.

Nu trebuie să judecăm

Este destul de dificil să ne imaginăm lumea fără judecată și critică, însă nu putem judeca o persoană, un loc sau un lucru fără a obține toată informația și datele concrete pentru a lua o decizie și a ne forma o opinie. Nu trebuie să credem în tot ce auzim.

Trebuie să alegem cuvintele cu atenție

Gândim, înainte să vorbim, pentru că nu vom putea lua înapoi aceste cuvinte îndată ce au fost trimise în lume. Cuvintele sunt capabile să aducă atât bucurie cât și durere.

Urmărește gândurile

Gândurile duc la cuvinte, iar ele ne ajută să scăpăm din situații dificile. Atunci când gândim negativ, acționăm negativ. Când gândim pozitiv, acționăm pozitiv!

Să ne trezim

Atunci când vom lăsa în urmă tot ce ne ține în viață, vom putea trăi mai liberi și vom reuși să găsim calea spirituală, pentru a obține ce este mai frumos în lumea aceasta.

Sursa: secretele.com

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.01.2019 09:30 Nicolae Negru Dreptul la demnitate

14.01.2019 09:21 Nicolae Negru Tractoristul, ciocârlia și poetul Leo...

11.01.2019 09:17 Nicolae Negru Cine și de ce disprețuiește geopolitica?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md