15:27:17 25.06.2024
Stiri

Adio, PSG! Transferul lui Kylian Mbappe urmează să fie anunțat, după eliminarea din Champions League! Câți bani va câștiga la noua sa echipă

Actualitate 08.05.2024 17:30 Vizualizări1577 Autor: ZiarulNational
Adio, PSG! Transferul lui Kylian Mbappe urmează să fie anunțat, după eliminarea din Champions League! Câți bani va câștiga la noua sa echipă


PSG a fost eliminată din UEFA Champions League, după ce a pierdut, scor general 0-2, cu Borussia Dortmund în faza semifinalelor. A fost ultimul meci în UEFA Champions League la PSG pentru Kylian Mbappe, care va pleca în vară, liber de contract, decizie pe care i-a comunicat-o clubului încă din luna februarie.

Kylian Mbappe are deja un acord cu viitoarea echipă, care este Real Madrid.

Un anunț oficial în acest sens nu a fost făcut încă, pentru că exista posibilitatea ca PSG și Real Madrid să se întâlnească în finala UEFA Champions League, iar francezul ar fi fost supus unei presiuni suplimentare. Situația nu mai poate apărea acum.

Sport Bible scrie că, după eliminarea PSG-ului din UEFA Champions League, o comunicare oficială despre plecarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid urmează să apară.

Kylian Mbappe a ales latura sportivă în detrimentul celei financiare în momentul în care a ales să plece la Real Madrid, club care îi oferă un salariu mult mai mic decât cel pe care îl avea la PSG.

Francezul va avea un salariu de „doar” 15 milioane de euro pe an, în comparație cu cele 70 primite la PSG. Își va rotunji, însă, veniturile din bonusul de instalare de 150 de milioane de euro pe care Real Madrid i-l va da și care va fi împărțit în tranșe plătite în cei 5 ani de contract.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.06.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scepticii și cobitorii

21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md