21:24:00 29.05.2023
Stiri

Zece filme emoționante, de neratat, despre despărțiri

Actualitate 20.05.2023 14:59 Vizualizări1111 Autor: Ziarul National
Zece filme emoționante, de neratat, despre despărțiri


O despărțire nu este cea mai confortabilă experiență prin care poți trece. Sunt destule filme care au explorat această temă, a separărilor, iar noi îți propunem câteva sugestii care surprind parteneri în etape diferite ale vieții, relații toxice și cupluri aparent fericite care se destramă.

1. 6 Years

Melanie și Dan sunt studenți și formează un cuplu de șase ani. Însă, povestea lor de dragoste se destramă deoarece, în timp, relația lor a devenit toxică. O propunere în carieră primită de către Dan îl determină pe acesta să aleagă între iubire și un loc de muncă ideal, decizie care își va pune amprenta asupra viitorului lor.

2. The Break-Up

În filmul The Break-Up, Gary și Brooke, interpretați de Vince Vaughn și Jennifer Aniston, locuiesc împreună de doi ani. În ciuda faptului că la început erau extrem de îndrăgostiți, ulterior ei au parte de neînțelegeri. Vor să se despartă, însă refuză să se mute din apartamentul lor.

3. Someone Great

Jennifer Kaytin Robinson a regizat Someone Great, un film care expune viața tinerei Jenny Young. Ea s-a despărțit recent de iubitul ei alături de care forma un cuplu de multă vreme în urma unei oportunități de neratat în cariera ei. Jenny e pe cale să se mute în San Francisco, însă nu înainte de a se distra pe cinste în New York alături de cele mai bune prietene ale ei, Erin și Blair.

4. The Best of Me

Filmul The Best of Me este adaptat după un roman scris de Nicholas Sparks. Amanda și Dawson au format un cuplu în perioada liceului, iar după mai mulți ani se întâlnesc din nou în orașul lor natal, în urma dispariției unui prieten comun. Chiar dacă Amanda este căsătorită, sentimentele ei pentru Dawson încă sunt acolo, iar acest lucru îi complică și mai mult viața.

5. Celeste & Jesse Forever

Rashida Jones și Andy Samberg sunt protagoniștii comediei Celeste & Jesse Forever. Filmul surprinde cum un cuplu căsătorit care își dorește să divorțeze vrea să mai aibă o relație de prietenie după separare, în timp ce ambii foști parteneri se întâlnesc cu alte persoane. Pare o adevărată provocare să faci asta, iar pelicula explorează din plin această dinamică.

6. He’s Just Not That Into You

Filmul He’s Just Not That Into You îți propune să vezi diverse tipuri de relații. Pelicula surprinde mai multe prietene care încearcă din greu să ghicească la ce anume se gândesc bărbații și se luptă cu interpretările greșite ale comportamentului uman.

7. The Last Five Years

Richard LaGravenese a regizat filmul The Last Five Years cu Anna Kendrick și Jeremy Jordan în rolurile principale. În peliculă este vorba despre o relație amoroasă care se desfășoară pe o perioadă de cinci ani. Jamie Wellerstein este un tânăr scriitor talentat, care se îndrăgostește de Cathy Hiatt. Cu fiecare secvență din film, descoperi mai multe detalii despre intimitatea cuplului și ce a dus la destrămarea acestuia.

8. An Unmarried Woman

Filmul An Unmarried Woman o arată pe Erica, o femeie care e părăsită de soțul ei bogat, cu care era căsătorită de 16 ani, pentru o femeie mai tânără. După o lungă perioadă în care a fost într-un mariaj aparent fericit, ea se trezește în această situație la care nu se aștepta. Erica e nevoită să accepte despărțirea și vrea, acum, să se pună pe primul loc.

9. Take This Waltz

În filmul Take This Waltz, Margot este o femeie căsătorită care nu se mai simte împlinită cu viața ei plictisitoare. După ce îl cunoaște pe un artist pe nume Daniel, simte imediat față de el o atracție și descoperă în scurt timp că sunt vecini. Nu trece mult până când cei doi încep o aventură. Margot începe să-și pună diverse întrebări cu privire la viața și alegerile ei.

10. Tiny Furniture

Tiny Furniture este un film scris și regizat de către Lena Dunham, care joacă și rolul principal, acela al unei absolvente de facultate care revine acasă după ce iubitul ei s-a despărțit de ea. Ea își caută drumul în viață în timp ce încearcă să înțeleagă succesul mamei sale. Actrița joacă în această peliculă împreună cu mama ei, Laurie Simmons.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md