00:35:23 23.05.2024
Stiri

VIDEO // „Zece table de nota zece”: Al șaptelea dispozitiv modern dăruit de A.S.I.C.S. a ajuns la Briceni! „Atenția copiilor este mult mai ușor de captat prin intermediul acestor table”

Actualitate 04.04.2024 12:17 Vizualizări4940 Autor: Ziarul National
VIDEO // „Zece table de nota zece”: Al șaptelea dispozitiv modern dăruit de A.S.I.C.S. a ajuns la Briceni! „Atenția copiilor este mult mai ușor de captat prin intermediul acestor table”


Liceul Teoretic Nr.1 din oraşul Briceni este cel de-al șaptelea câştigător al Campaniei „Zece table de nota zece”, în urma concursului desfășurat pe pagina de Facebook a Asociației pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului. Eseul cu tema „Importanța suportului societății pentru dezvoltarea comunităților” a fost scris de profesoara de Limbă Română, Aliona Medvedțchi.

„Liceul Teoretic nr.1 Briceni este ca o familie pentru mine. Este principalul motiv pentru care am scris acest eseul în jurul căruia s-au consolidat atât actualii elevi, cât și foştii. Toți au fost foarte receptivi și le mulțumesc din suflet: copiilor, părinților colegilor profesori și întregii comunități!”, a declarat Aliona Medvedțchi, profesoară de Limba Română la Liceul Teoretic Nr.1 din oraşul Briceni.Directorul instituției a accentuat că va face tot posibilul pentru a dota toate clasele cu asemenea dispozitive, care și-au demonstrat deja eficienţa.

„Avantajele sunt enorme, pentru că atenția copiilor este mult mai ușor de captat prin intermediul acestor table. Dar cel mai mult vă mulțumim pentru că ne-ați ajutat să fim mai uniți: de la elevi și până la colectivul pedagogic și părinți”, afirmă Angela Pleșca, directorul liceului și profesoară de Limba Franceză.

Elvis, un elev al acestui liceu de la Briceni, ne-a spus că a a rugat părinții, bunicii și toți cunoscuții să voteze pentru eseul doamnei profesoare: „Suntem siguri că această tablă ne va ajuta să cunoaștem mai bine limba română și, cu ajutorul ei, vom reuși să fim cetățeni destoinici ai statului nostru”.

Profesoara Aliona Medvedţchi susţine că urmăreşte încă de la începuturi activitatea A.S.I.C.S. şi apreciază proiectele implementate până acum.

„Mulțumesc din suflet domnului Plamen Milanov, președintele de onoare al A.S.I.C.S. și întregii echipe, în frunte cu Victoria Kriukova, pentru că realizați foarte multe lucruri pentru oamenii aflați în dificultate, pentru generațiile care vin și pentru sportul din Moldova. Am o atitudine la superlativ față de dvs.!”, a afirmat profesoara.Prin intermediul Campaniei „10 table de nota 10”, A.S.I.C.S. își propune ca până la sfârșitul anului de studii 2023 - 2024, să contribuie la modernizarea dotărilor a 10 școli din R. Moldova.

Concursul se desfășoară pe pagina de Facebook a Asociației, unde reprezentanții tuturor școlilor din R. Moldova, cu excepția celor din capitală, au ocazia să publice un eseu cu tema „Importanța suportului societății pentru dezvoltarea comunităților” și să câștige o tablă interactivă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md