19:21:41 21.07.2024
Stiri

​VIDEO // „Zece table de nota zece" – al 9-lea dispozitiv dăruit de A.S.I.C.S. a ajuns la Bălți: „Tabla interactivă o vom lăsa moștenire elevilor clasei a V-a”

Actualitate 18.06.2024 09:20 Vizualizări4363 Autor: ZiarulNational
​VIDEO // „Zece table de nota zece


Campania „Zece table de nota zece" a ajuns și la Gimnaziul „Alexandru Ioan Cuza” din municipiul Bălți, care a devenit câștigătorul celui de-al nouălea dispozitiv din cele zece pe care Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (ASICS) și-a asumat să le distribuie școlilor din țară. Gimnaziul a fost selectat în rezultatul concursului publicat pe pagina de Facebook a A.S.I.C.S., unde reprezentanții tuturor instituțiilor de învățământ din țară (cu excepția celor din capitală) au avut ocazia să publice un eseu cu tema „Importanța suportului societății pentru dezvoltarea comunităților" și să câștige o tablă interactivă.


Consiliul Elevilor din Gimnaziul „Alexandru Ioan Cuza” a decis să fructifice șansa oferită de A.S.I.C.S. pentru a aduce prima tablă interactivă în instituție, spune autoarea eseului, Mihaela Vulpe, care recunoaște că a amalgamat în lucrare cele mai bune idei ale profesorilor și colegilor săi.

„Am zis că trebuie să încercăm și ne-a reușit! Tabla interactivă o vom lăsa moștenire elevilor clasei a V-a pentru că noi, cei din clasa a IX-a, plecăm, iar acest dispozitiv va rămâne pentru ei ca o motivație de a se implica mai activ în viața școlară", a spus șefa Consiliului Elevilor, Mihaela Vulpe.

Aceasta a fost copletată de coordonatorul Consiliului Elevilor, Gimnaziul „A.I. Cuza", Lilia Rogot. „Au demonstrat că pot conlucra ca o echipă organizată, care poate face schimbări frumoase în comunitatea școlară. Vom utiliza tabla interactivă în activitățile Consiliului Elevilor și îi vom motiva și pe cei din clasele mai mici să se implice în proiecte".Directorul adjunct al Gimnaziului „A.I. Cuza”, Tatiana Berco, a precizat că, datorită Campaniei „Zece table de nota zece”, a început realizarea obiectivului major din strategia instituției de a dota școala cu echipamente moderne.

„Ne-am consolidat întreaga comunitate școlară, dar şi părinţii elevilor! Astfel am învățat să facem lucruri frumoase împreună. Din numele Gimnaziului „Alexandru Ioan Cuza” vreau să mulțumesc membrilor A.S.I.C.S. pentru organizarea concursului „Zece table de nota zece”, a subliniat Tatiana Berco.

Campania „Zece table de nota zece” a ajuns deja în nouă instituții de învățământ din întreaga țară! Al zecelea dispozitiv, ultimul din cadrul concursului, va fi oferit până la sfârșitul lunii iunie.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md