17:40:39 29.11.2023
Stiri

VIDEO // Un șef de la Primăria Chișinău, prins beat turtă la volan, pe străzile capitalei: Ca să scape, a prezentat un pașaport diplomatic

Actualitate 29.09.2023 11:03 Vizualizări1289 Autor: Ziarul National
VIDEO // Un șef de la Primăria Chișinău, prins beat turtă la volan, pe străzile capitalei: Ca să scape, a prezentat un pașaport diplomatic


Un șef de la Primăria Chișinău, în vârstă de 32 de ani, a fost prins în stare de ebrietate avansată la volan, conducând pe străzile capitalei o „Skoda”.

Cazul a fost înregistrat joi, 28 septembrie, în jurul orei 18:00, în sectorul Botanica.

Oamenii legii au stopat mașina, după ce au observat că aceasta se deplasa neuniform pe străzi, conducătorul auto efectuând manevre periculoase pentru ceilalți participanți la trafic.

„În timpul discuțiilor, ofițerilor li s-a părut suspect mirosul puternic de alcool și i-au propus șoferului să fie testat alcoolscopic. Conducătorul a ezitat să fie testat corespunzător, iar în final acesta a fost escortat la Dispensarul Republican de Narcologie pentru testare. Acolo s-a stabilit că acesta avea o concentrație de 1,04 mg/l vapori de alcool în aerul expirat, totodată fiindu-i prelevate probele biologice”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

Aceeași sursă precizează că, pentru a nu fi documentat, angajatul cu funcție de conducere în cadrul Primăriei Chișinău a prezentat un pașaport diplomatic pe care nu l-a predat dintr-o activitate anterioară.

Conducătorul auto este cercetat penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate cu grad avansat.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.11.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Românii regățeni și r...

27.11.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre neoproletcultism

24.11.2023 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Au obosit?

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md