04:46:45 04.12.2023
Stiri

VIDEO // Soldații ruși, condamnați la MOARTE sigură în Ucraina. Aceștia caută metode să se dea RĂNIȚI, doar că FSB verifică tot. „Cazi de pe tanc”. Militarii au fost obligați să OMOARE tot ce mișcă: „Într-un subsol am găsit patru COPILAȘI”

Actualitate 13.05.2022 13:39 Vizualizări8392 Autor: Ziarul National
VIDEO // Soldații ruși, condamnați la MOARTE sigură în Ucraina. Aceștia caută metode să se dea RĂNIȚI, doar că FSB verifică tot. „Cazi de pe tanc”. Militarii au fost obligați să OMOARE tot ce mișcă: „Într-un subsol am găsit patru COPILAȘI”


Tot mai mulți militari ruși înțeleg că unica lor șansă de a pleca vii din Ucraina e să fie răniți în lupte sau să-și provoace răni, inclusiv prin împușcare. Totuși, e foarte dificil să-și provoci o rană, deoarece cei de la FSB verifică cu atenție, potrivit unei noi înregistrări făcută publică de Serviciul de Informații al Armatei Ucrainei.

Ucrainenii au interceptat discuția dintre un tanchist rus aflat pe front și soția sa. Ultima îl roagă pe soldat să cadă de pe tanc, să se dea rănit, deoarece aceasta e singura șansă să revină viu acasă.

Soția: Vitea, cazi de pe tanc.

Soldat rus: Ce să fac? Să cad de pe tanc?

Soția: Da, pentru că nu o să mai ai șansa să pleci de acolo până în septembrie.

Soldat rus: Deja până în septembrie?

Soția: Da. Voi ați plecat pentru jumătate de an și nimeni nu va veni să vă schimbe. Toți refuză să meargă în Ucraina.

Soldat rus: Evident, ce prost va dori să vină aici.

Soție: O variantă ar fi… Sigur că nu trebuie să te împuști singur în picior, pentru că nu se știe cu ce se poate termina asta. Dar poate cineva îți dezbate maxilarul, te lovește peste rinichi… Nici nu știu cum de făcut. Pentru că dacă nimerești în spital ai posibilitatea să vii acasă.

Soldat rus: Dar poate să fiu rănit cumva…

Soția: Pentru ce să fii rănit în luptă, dacă se poate de înscenat o cădere de pe tanc.

Soldat rus: Nu e atât de simplu. Cei de la FSB verifică dacă rănile sunt reale.

Discuția dintre cei doi a continuat cu detalii despre ordinele primite de la comandanți. „Iată ieri am cucerit un sat. Din 100 de pușcași marini de-ai noștri doar 50 au ieșit vii. Totodată, în sat au intrat și 80 de luptători locali (din așa-zisele republici populare Donețk și Lugansk), dar au ieșit vii de acolo doar 20. Comandantul nostru ne-a spus că în fiecare subsol să aruncăm mai întâi grenade, după care să se verificăm. Unii băieți nu s-au conformat, iar când au intrat într-un beci au găsit patru copilași”, povestește militarul.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

01.12.2023 08:59 Ziarul National Nicolae Enciu // 1 Decembrie 1918: „R...

01.12.2023 09:33 Cazimir Țino Cazimir Țino // Ziua Națională a Româ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md