13:11:20 03.10.2023
Stiri

VIDEO // Portavocea Kremlinului? Lukașenko cere Ucrainei să se PREDEA în fața armatei lui Putin, dacă nu vrea ca un număr uriaș de oameni să moară

Actualitate 24.11.2022 16:59 Vizualizări1033 Autor: Ziarul National
VIDEO // Portavocea Kremlinului? Lukașenko cere Ucrainei să se PREDEA în fața armatei lui Putin, dacă nu vrea ca un număr uriaș de oameni să moară


Dictatorul bielorus, Aleksandr Lukașenko, a cerut Ucrainei să nu se mai apere împotriva agresorilor ruși, pentru a evita „distrugerea” și „moartea unui număr uriaș de oameni”, relatează Sky News.

Dictatorul de la Minsk spune „că totul este în mâinile Ucrainei acum” și a cerut țării să se predea în fața invadatorilor.

„Totul e în mâinile Ucrainei acum, dacă nu vor ca un număr uriaș de oameni să moară. E greu, e complicat, e dificil, dar trebuie să se oprească. Drumul pe care merg este cel al distrugerii Ucrainei”, a declarat Lukașenko, unul dintre apropiații lui Putin.

Citește și: CINISM // Purtătorul de cuvânt al lui Putin: Ucraina poate pune capăt suferinţei, dacă acceptă propunerile Rusiei

La momentul declanșării invaziei, Lukașenko a permis armatei ruse să folosească teritoriul țării sale pentru a pătrunde în nordul Ucrainei. Deși Lukașenko nu s-a alăturat direct, cu trupe, invaziei lui Putin, au existat multe speculații de-a lungul timpul că acest lucru urmează să se întâmple, sau că dictatorul rus ar pune presiune pe Lukașenko să se alăture invaziei lui bolnave. Dictatorul bielorus a ținut să precizeze că nu vrea să dea vina pe Ucraina sau pe președintele Volodimir Zelenski pentru război.

Declarațiile lui Lukașenko vin după altele similar de cinice ale purtătorului de cuvânt al lui Putin, care spunea că „Ucraina poate să pună capăt suferinței” dacă se predă Rusiei.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.10.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Druță, ideologul...

29.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mărul transnistrean ...

27.09.2023 08:52 Cazimir Țino Cazimir Țino // UNIREA – IDEAL NAȚIONAL

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md