15:09:20 03.06.2023
Stiri

VIDEO, UPDATE // Șoferul a fost IDENTIFICAT și pedepsit: Momentul în care un microbuz de rută „DOBOARĂ” un pasager pe o trecere de pietoni în Chișinău și își continuă nestingherit drumul

Actualitate 13.05.2022 12:28 Vizualizări1553 Autor: Ziarul National
VIDEO, UPDATE // Șoferul a fost IDENTIFICAT și pedepsit: Momentul în care un microbuz de rută „DOBOARĂ” un pasager pe o trecere de pietoni în Chișinău și își continuă nestingherit drumul


UPDATE // Poliția anunță că a identificat șoferul care a fost la un pas să tamponeze un pasager pe trecerea de pietoni. Acesta are 63 de ani și conducea un microbuz de rută. Bărbatul a comunicat colegilor noștri că a observat târziu pietonul și a încercat să evite impactul.

Angajații Inspectoratului auto de stat al Secţiei Supraveghere Transport și Circulaţie Rutieră a DP Chișinău i-au întocmit șoferului trei procese-verbale pentru încălcarea regulilor de exploatare a vehiculelor, nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră şi de acordare a priorităţii de trecere… și pentru încălcarea regulilor de oprire şi neacordarea de prioritate pietonilor şi altor participanţi la traficul rutier.

Materialele urmează să fie transmise în instanța de judecată. Pe lângă sancțiuni, bărbatul riscă să fie privat de dreptul de a conduce vehicule pe un termen de la 6 luni la un an.
Un microbuz de rută a fost la un pas să calce un pasager chiar pe trecerea de pietoni, în Chișinău.

Deși bărbatul s-a retras instinctiv ca să nu nimerească sub roată, acesta a căzut. Microbuzul, însă, și-a continuat drumul și a oprit la câțiva metri distanță de trecerea de pietoni pentru ca să coboare câțiva pasageri.

Pietonul „doborât” s-a ridicat și și-a continuat drumul, însă ghinionul șoferului de microbuz a fost camera de bord a unui automobil care venea din spate și care a înregistrat scena.

Filmarea a ajuns la Poliție care anunță că întreprinde acum măsuri de identificare și documentare a conducătorului auto.

„Inspectoratul General al Poliției reiterează că asemenea comportament în trafic este inacceptabil, iar toți cei care dau dovadă de iresponsabilitate în raport cu viețile oamenilor și ignoră Regulamentul Circulației Rutiere vor fi sancționați conform legii. Mulțumim persoanelor care ne-au sesizat”, se arată într-un mesaj al Poliției.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.06.2023 09:01 Nicolae Negru Nicolae Negru // Resetarea Europei, l...

31.05.2023 09:00 Cazimir Țino Cazimir Țino // Uniunea Europeană - s...

29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md