01:56:58 15.06.2024
Stiri

VIDEO // Moment penibil la Kremlin. Putin, în rol de tehnician pentru un lider african. „Omul cu pălărie a văzut căști pentru prima dată”

Actualitate 02.10.2023 10:59 Vizualizări2126 Autor: Ziarul National
VIDEO // Moment penibil la Kremlin. Putin, în rol de tehnician pentru un lider african. „Omul cu pălărie a văzut căști pentru prima dată”


Întâlnirea lui Putin cu președintele Sudanului de Sud, Salvatore Kiir Mayardit, a provocat comentarii ironice pe rețelele de socializare. Un nou videoclip arată un moment jenant care a avut loc la Kremlin în timpul întâlnirii dintre cei doi președinți.

Camerele de filmare au surprins momentul dinaintea discursului lui Putin, când Kiir Mayardit a încercat să-și pună la ureche o cască cu traducere simultană.

Momentul ciudat a durat aproximativ un minut și l-a făcut să roșească pe Putin, care, pe fondul izolării internaționale, este nevoit să se întâlnească cu liderii africani din țările lumii a treia.

Kiir Mayardit a învârtit stângaci casca în mâini, pe care încercă să o prindă în spatele urechii. Momentul a durat atât de mult, încât Putin a încercat să-l ajute fără succes: căștile au căzut din mâinile politicianului african pe podea.

Stâgăcia oaspetelui l-a afectat și pe Putin, care s-a înroșit și a părut confuz.

„O întâlnire a doi lideri mondiali. Omul cu pălărie care a văzut căști pentru prima dată este președintele Sudanului de Sud, Salva Kiir", scrie un comentator pe internet.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

08.06.2024 14:24 Ziarul National Nicolae Enciu // 80 de ani de la deba...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md