02:19:06 08.12.2023
Stiri

VIDEO // Moment penibil la Kremlin. Putin, în rol de tehnician pentru un lider african. „Omul cu pălărie a văzut căști pentru prima dată”

Actualitate 02.10.2023 10:59 Vizualizări1940 Autor: Ziarul National
VIDEO // Moment penibil la Kremlin. Putin, în rol de tehnician pentru un lider african. „Omul cu pălărie a văzut căști pentru prima dată”


Întâlnirea lui Putin cu președintele Sudanului de Sud, Salvatore Kiir Mayardit, a provocat comentarii ironice pe rețelele de socializare. Un nou videoclip arată un moment jenant care a avut loc la Kremlin în timpul întâlnirii dintre cei doi președinți.

Camerele de filmare au surprins momentul dinaintea discursului lui Putin, când Kiir Mayardit a încercat să-și pună la ureche o cască cu traducere simultană.

Momentul ciudat a durat aproximativ un minut și l-a făcut să roșească pe Putin, care, pe fondul izolării internaționale, este nevoit să se întâlnească cu liderii africani din țările lumii a treia.

Kiir Mayardit a învârtit stângaci casca în mâini, pe care încercă să o prindă în spatele urechii. Momentul a durat atât de mult, încât Putin a încercat să-l ajute fără succes: căștile au căzut din mâinile politicianului african pe podea.

Stâgăcia oaspetelui l-a afectat și pe Putin, care s-a înroșit și a părut confuz.

„O întâlnire a doi lideri mondiali. Omul cu pălărie care a văzut căști pentru prima dată este președintele Sudanului de Sud, Salva Kiir", scrie un comentator pe internet.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.12.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Scena politică a R. M...

04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:33 Cazimir Țino Cazimir Țino // Ziua Națională a Româ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md